Million Marihuana March 04

Vse o zakonodaji glede konoplje kot droge.
Odgovori
Stari uporabnik #2810

Million Marihuana March 04

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2810 »

torej, mene pa zanima kdaj bo spet tale špas, ni še nikjer nč javno objavlen, pa me zanima če kdo od vs kej ve?
Stari uporabnik #2352

Re: Million Marihuana March 04

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2352 »

Verjetno tako kot pretekla leta, okoli 10. maja... Zadeva pa bo ziher, ker sem videl neke natečaje glede tega.
Stari uporabnik #2506

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2506 »

Leto bo MMM 8. maja, kej več pa sploh ne vem, kaj se bo še dogajal tam.
Stari uporabnik #4027

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #4027 »

Jaz še nisem bil, verjetno bo pa letos čas da se odpravim marširat!
Povejte kako to sploh zgleda?Tam eni pothedi marširajo pol ure pol e pa razkropijo ali pa so še kake druge dejavnosti?
Stari uporabnik #2810

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2810 »

ni maširanja...
lepo dekca, pa folk , pa W33D, pa , muzika, pa stojnjice (drogart, ziggi, konoplja.org, odvetnik,...), pa neke art-expression zadeve - risanje,...
vsaj tko je blo lani, pa muzika
Stari uporabnik #3104

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #3104 »

Quote:
Povejte kako to sploh zgleda?Tam eni pothedi marširajo pol ure pol e pa razkropijo ali pa so še kake druge dejavnosti?

Ne vem kaj je s pohodom, jest vedno samo sedim na kongresnem, kjer se odvijajo koncerti in navijajo žbeti

Res mi je najbolj bad it drug dan čez kongresnega, ko je vsega konec. Spet se je terba skrivat

Quote:
Jaz še nisem bil, verjetno bo pa letos čas da se odpravim marširat!

Ja, to je treba it. Res je žalostna slika ko na poročilih objavijo da je blo 300-500 folka. Itak si potem v taki manjšini da te noben resno ne jemlje.

PS: A je kdo opazu na plakatih, prejšnja leta, eno "napako". Tko propagirajo marihuano kolikor se le da, za kaj je vse kul in skratka ganja je zakon, potem zadnja alineja pa pravi: dekriminalizacija marihuane bi zmanjšala število uporabnikov
Stari uporabnik #4027

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #4027 »

Ja ZHUR!
A bo mel keri član Indoor foruma kako predavanje
Bi bilo fajn
P.s.:Pa mal klonov bi lahko talal
Lp cholt

Quote:
dekriminalizacija marihuane bi zmanjšala število uporabnikov

Pa gredo vsi argumenti po gobe!
Stari uporabnik #742

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #742 »

Jaz sem bil pred dvemi leti na prvem in mi je blo zakon. Še posebej videt vso tisto policijo okrog parka, in vse te hašišarje in noben nič ne reče...
Stari uporabnik #31

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #31 »

Zdravo

ZA MMM 04 vam se ne moremo povedati ali bo in kdaj bo. Predvideva se, da bo cca prvi teden maja, vendar to se ni potrjeno.

Ko bomo izvedeli datum, vam bomo napisali na forum.

LP Skorc

Ce želi kdo prostovolno pomagati Konoplji.org na MMM04 naj pise na mail info@konoplja.org.
Stari uporabnik #31

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #31 »

Evo novi podatki...

SOU Ljubljana

V sklopu projekta »Prohibicija slepi« ŠOU v Ljubljani že tretje leto zapored pripravlja srečanje Million Marihuana March, ki se bo odvijalo v soboto, 8. maja na Kongresnem trgu.

Od 15. do 21. ure se bodo na stojnicah predstavljali in prodajali izdelki iz konoplje ter pripomočki za njeno uživanje.

Na prostem bodo potekale raznolike likovne delavnice, na odru bo nastopilo več glasbenih skupin, s svojim nastopom pa nas bodo še dodatno razveselili tudi študentje AGRFT. Zbirali se bodo podpisi za apel Državnemu zboru za uporabo konoplje v medicinske namene in tolerantnejši odnos do uživalcev konoplje. S tem želimo mladi opozoriti na možnost drugačnega pogleda na problematiko prepovedanih drog, spreminjati stereotipe o posledicah uporabe in izpostaviti pretirano demonizacijo tematike.

Z vstopom Slovenije v Evropsko unijo se bomo morali naučiti sodelovanja z ostalimi evropskimi kulturami, zato si ne smemo zatiskati oči pred drugače mislečimi, ampak jim moramo prisluhniti in upoštevati njihove argumente. Na ŠOU v Ljubljani bomo s takšnimi prireditvami s področja civilno-družbene iniciative (CDI) pokazali, da se zanimamo in zavzemamo za pozitivne spremembe v družbi ter da imamo tudi mladi pravico, da se nam prisluhne ter upošteva naša mnenja in argumente.

Million Marihuana March je svetovni dogodek, ki se prične prvo soboto v maju in poteka v več kot 200 mestih po svetu vse do konca meseca.

http://www.sou.uni-lj.si/index/index1.php?id=297&leto=2004

LP Skorc

NupY: dodal datum
Odgovori