Million Marihuana March 04
-
Stari uporabnik #1021
Re: Million Marihuana March 04
al pa una, da zarad enga jointa črnuharji mislijo, da so enakovredni belcem ...
ma ni mi jasn, kje so take pobiral. ni kej, zaslužjo si respect
-
Stari uporabnik #4151
Quote:
a se zajebavaš, al res ne veš?
sam če res ne veš bom napisal, ker drugače se mi ne da.
-
Stari uporabnik #3405
Quote:
SOBOTA 8.5. 2004 ob 15h NA KONGRESNEM TRGU V LJ!!!!!
na http://www.slo-mmm.org nič ne piše!?!?
jao nobene reklame za to zadevo, res se zve zadnji moment....
PotHead(tm)
-
Stari uporabnik #1758
Neki sem najdu na Tam
Million Marihuana March, 08.05.2004, Kongresni trg
Tretji Million Marihuana March pri nas. Tako kot lansko leto bodo udeleženci lahko podpisovali apel Državnemu zboru, razstavljalci na stojnicah bodo predstavljali in prodajali konopljine izdelke ter pripomočke za uživanje konoplje, potekale bodo likovne delavnice, na odru pa bo nastopilo več glasbenih skupin ter študent AGRFT.
PROGRAM:
Kongresni trg, 15:00-21:00 - Perkakšns, Intimn Frizurn, Siti Hlapci, Slon in Sadež, Tha Flow
Afterparty: Klub K4, 21:00-6:00 - Inteligent Room:Yidaki, Atar, Dubbud, Zvuk, Terrah, Nova, Dojaja
VSTOPNINE NI!
Million Marihuana March, 08.05.2004, Kongresni trg
Tretji Million Marihuana March pri nas. Tako kot lansko leto bodo udeleženci lahko podpisovali apel Državnemu zboru, razstavljalci na stojnicah bodo predstavljali in prodajali konopljine izdelke ter pripomočke za uživanje konoplje, potekale bodo likovne delavnice, na odru pa bo nastopilo več glasbenih skupin ter študent AGRFT.
PROGRAM:
Kongresni trg, 15:00-21:00 - Perkakšns, Intimn Frizurn, Siti Hlapci, Slon in Sadež, Tha Flow
Afterparty: Klub K4, 21:00-6:00 - Inteligent Room:Yidaki, Atar, Dubbud, Zvuk, Terrah, Nova, Dojaja
VSTOPNINE NI!
-
Stari uporabnik #1021
Quote:
a se zajebavaš, al res ne veš?
sej mi je jasn, da so špeklulacije med šefom FBNja in farmacevtov, ki so lajk 300 psom vbrizgal aktivno sestavino ganje ( ki je bla, če se ne motim sintetizirana šele enkrat po 2. svetovni vojni ), od katerih sta 2 umrla in potem je postal logično, da je to smrtonosna rastlina, pa z zdravniki, ki so se zarad pokajenga jointa spremenil u netopirja in z vsemi možnimi industrijskimi in državnimi mogotci itd. obodile sočne lažne sadove, ki so omogočili prepoved ganje, ampak večina njegovih izjav mi pa ne bo nikol jasnih.
...aja, krivi so bli jazz muzikanti
-
Stari uporabnik #4151
Najbolj kri je lesni in naftni lobij.
Izkoriščanje konoplje se težko nadzira, za razliko od dreves in nafte.
Ustanovitelj lesnega lobija pa je imel svoje čase še eno orožje: časopisne hiše v svoji lasti.
No, pol je pa vse mogoče.
Izkoriščanje konoplje se težko nadzira, za razliko od dreves in nafte.
Ustanovitelj lesnega lobija pa je imel svoje čase še eno orožje: časopisne hiše v svoji lasti.
No, pol je pa vse mogoče.
-
Stari uporabnik #3687
ena od oranizatorjev....mi sam hochmo kadit tm ko nam pashe.
lajn up ne bo lih hud srprajz,na kongresnem bodo shpilal
the flow,percusions,intimn fisurn,siti hlapci,slon in sadezh
che mi bo ratal bom zrihtu she klemna.Umes marskera utopichna od Gradonachelnika Metelkove :Terraha(respect)
u stherki :dojaja z dubchino odpre afterchich(nema boljeg berlin duba pri nas in delch okoli)ne mi ga zamudit!!!
pol Pier od roots in session,RDYYO,Nova Viator,Yidaki,Dubbud,Ziggy....Zhe pa Bhakto se baje tudi pridruzhta.Che nom chiz zjeban na konc vas poshlem spat jest.
garant sem koga she pozabu,sorri,ni zanalash.
she neki: kesha smo fasnl xtremno mal,tko da so honorarji simbolichni,vsaka chast artistom ,da so splohk privolil.
glede organizacije pa_maljo para ,maljo muzike,pol pa klich saleta pa vuka.
tonska se zachne zhe ob 11H,tko da hengamo.tm bojo tut shtanti,pa razni điđi miđiji.
da neb koga brez đole vidu.....
X_-
999
lajn up ne bo lih hud srprajz,na kongresnem bodo shpilal
the flow,percusions,intimn fisurn,siti hlapci,slon in sadezh
che mi bo ratal bom zrihtu she klemna.Umes marskera utopichna od Gradonachelnika Metelkove :Terraha(respect)
u stherki :dojaja z dubchino odpre afterchich(nema boljeg berlin duba pri nas in delch okoli)ne mi ga zamudit!!!
pol Pier od roots in session,RDYYO,Nova Viator,Yidaki,Dubbud,Ziggy....Zhe pa Bhakto se baje tudi pridruzhta.Che nom chiz zjeban na konc vas poshlem spat jest.
garant sem koga she pozabu,sorri,ni zanalash.
she neki: kesha smo fasnl xtremno mal,tko da so honorarji simbolichni,vsaka chast artistom ,da so splohk privolil.
glede organizacije pa_maljo para ,maljo muzike,pol pa klich saleta pa vuka.
tonska se zachne zhe ob 11H,tko da hengamo.tm bojo tut shtanti,pa razni điđi miđiji.
da neb koga brez đole vidu.....
X_-
999
-
Stari uporabnik #3687
aja : zvezda park_15.00
k4_21.00
vstopnine ne jebemo,sam hochem meglo pUsod!!!!!!!!!!!!!!
k4_21.00
vstopnine ne jebemo,sam hochem meglo pUsod!!!!!!!!!!!!!!
-
Stari uporabnik #3687
tolk o reklami.consumption,consumption......ha ha ha,
guess you're cought...plakati so bli tok fajn,da visijo pr folku doma ne pa po ulcah.
guess you're cought...plakati so bli tok fajn,da visijo pr folku doma ne pa po ulcah.