Bongi, pipe...
-
Stari uporabnik #4806
Bongi, pipe...
Pozdrav!
Premišljujem o nakupu nekega pripomočka za kajenje.
Ne morem se odločit ali naj kupim kako pipico ki jo uporabljaš namesto da bi bi motal jointe ali pa raje kak bong, ki bi ga uporabljal ob "posebnih priložnostih", jointe pa bi si še naprej zvijal. Lahko kdo kake modele priporoča. Šel bi v Graz.
Zanima me tudi če je komu znana Nargila, to je neka trgovina ki take orientalske vodne pipe za kajenje tobaka prodaja. Ma kdo izkušnje s temi pipami?
Premišljujem o nakupu nekega pripomočka za kajenje.
Ne morem se odločit ali naj kupim kako pipico ki jo uporabljaš namesto da bi bi motal jointe ali pa raje kak bong, ki bi ga uporabljal ob "posebnih priložnostih", jointe pa bi si še naprej zvijal. Lahko kdo kake modele priporoča. Šel bi v Graz.
Zanima me tudi če je komu znana Nargila, to je neka trgovina ki take orientalske vodne pipe za kajenje tobaka prodaja. Ma kdo izkušnje s temi pipami?
-
Stari uporabnik #2352
Re: Bongi, pipe...
Uf, izkušenj z zgoraj napisano zadevo nimam, mam pa nasplošno s pipami in bongi in lahko tko rečem, bong in džola je za pohača tko kot z narkiča igla in folija, skratka, zadevo se splača nabavit ker je po mojem mnenju boljši izkoristek in pljuča manj trpijo, lahko dost večje količine skadim brez problemov skoz pipo kot brez.
Zdej za pipe nevem, jest se bom do BTCja zapeljal v kratkem in kjer sem kupil staro bom kupil novo, ker stara že smrdi ko kuga po enoletni vsakdanji uporabi, do pa avstrije nimam ne časa (okej no, to bi se našel) ne prevoza...
Zdej za pipe nevem, jest se bom do BTCja zapeljal v kratkem in kjer sem kupil staro bom kupil novo, ker stara že smrdi ko kuga po enoletni vsakdanji uporabi, do pa avstrije nimam ne časa (okej no, to bi se našel) ne prevoza...
-
Stari uporabnik #750
Quote:
bong in džola je za pohača tko kot z narkiča igla in folija
Pazi da res... Folija je za h-userja neki tazga kokr če bi si džoint zvil v 45 let star časopis, toksični hlapi etc.... Steklo, steklo, steklo je rešitev vseh problemov.
-
Stari uporabnik #2352
Eh kaj dlakocepiš za brezveze, hotel sem sam povedat da men da pipca bolj eleganten high pa tut nekako močnejši...
-
Stari uporabnik #750
Ja da je močnejši, to se strinjam, da je pa bolj elegantno je pa IMO stvar osebnih preferenc. Pač, men je vodna pipa vedno proizvajala neko katatonično/konfuznop stanje, in sem jo, zato ker pač preveč respektiram svoje duševno zdravje opustil za vse čase, ravno tako kot razne bhange in cookie.
-
Stari uporabnik #2352
Pa smo razčistil
Se pa strinjam da pa kar se tiče elegantnosti bolj osebna preferenca ampak ok...
Se pa strinjam da pa kar se tiče elegantnosti bolj osebna preferenca ampak ok...
-
Stari uporabnik #4806
No, jaz mam sicer izkušnje z obojim in predvsem bongi so mi zlo všeč. Samo to je bol tak, ko maš cajt, pa veš da boš mel mir par uric, pa je lepo vreme, pa fajn družba... Tak da mislim da bom raje neko pipico nabavil, če ne drugače se bom s prodajalcem posvetoval.
Če pa je komu znana Nargila pa naj napiše.
Če pa je komu znana Nargila pa naj napiše.
-
Stari uporabnik #2352
Sej za pohat si pač vzameš cajt, jest lepo za skor vsazga đolija sperem pipo z zavreto vodo ker že smrdi ko kuga... Treba novo nabavt. Ampak je vredno...