ROCK OTOČEC 2004

Debate o vsem, peskovnik.
Stari uporabnik #1516

ROCK OTOČEC 2004

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1516 »

Kok vas kej gre, pa če bote kej s sabo jemal, pa eno vprašanje mam, k nisem še nikjer opazu. A cucki lahk tud zavohajo cookije? al ni problema s piškoti? ker jst bi sam cookije vzel na rock otočec,

lp by ganja_farmer
Stari uporabnik #2637

Re: ROCK OTOČEC 2004

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2637 »

Quote:
A cucki lahk tud zavohajo cookije

Stari uporabnik #4059

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #4059 »

NORMALN DA ZAVOHAJO !!!
Stari uporabnik #2352

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2352 »

Ja cucki pomojem zavohajo... Sam neki, a bo slučajno tam kakšna naveza pandurja in njegovega psa ko bojo čekiral zadeve!? Ker to bi blo gadno, nebi rad da mi zasežejo na takem eventu zadevice
Stari uporabnik #716

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #716 »

no kr je lih govora o pseh in pandurjih.

sm bil pred mesecem v postojni na obletnici radia 94 pa kadim joint med folkom in kr naenkrat mi frend reče naj pazim ker je pred nami 5 pandurjev s cucki. bil sem cca 5m od njih ko sem jih zagledal pa niso nč lajal. samo mirno sem se obrnil in odšel po drugi poti.

Stari uporabnik #330

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #330 »

ja pa sej niso vsi cucki trenirani ta to
tko da...

Lp odklop
Stari uporabnik #2576

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2576 »

ma na rock otocec ni vec raj za ljudi, ampak raj za policaje, ki komaj cakajo da bo rock otocec, da lahko spet drkajo folk zarad ganje. mene je prejsno leto cop dobil, a zraven mene se je tip sutiral s horo v sotoru, pa je prasac raj mene odpeljal, k sem znoru pa sem mu jebal mater in ne vem kaj vse, pa sem moral vse to placat. da jim jebem majku vsem povrsti. tko da pazite, ker notri je 1/3 krimicev iz cele slovenije.
Stari uporabnik #2352

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2352 »

Kva, a resno? O kera žalost, bo treba bit previden
Pa zakaj delajo take svinjarije, a res ne morejo pustit folka da uživa mater...
Stari uporabnik #4020

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #4020 »

kr neki!
Stari uporabnik #2121

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #2121 »

Quote:
"..raj je raj na rock otočcu.."

up my ass!

Take bede pa že dolgo nisem doživel. Že ob prihodu na prizorišče sem se spomnil na veleslavni stavek iz filma Fear and loathing in Las Vegas:
"It's impossible to walk in this mud. We need golf shoes!"

Kmalu za tem pa mi je kanila že druga primerjava:
"I was in a middle of a fucking reptile zoo. And someone was giving booze to this goddamn things. It won't be long, before they tear us to shrinks."

Neprijazni redarji, umazanija in 100x preveč blata ni lih recept za dobr festifal, če pa h temu dodaš še ful kriminalistov ki patruljirajo po kampu in na koncert placu, bojo pa res vsi obiskovalci vriskali od veselja.

Končen izkupiček je biu tak, da je kriminalist dobesedno vdrl v moj šotor in mi pobral 2 jointa. Kazen sledi. In nč ne morm narest glede tega

Kaj takega se mi še ni zgodilo nikoli in nikjer, kar šokiran sem bil. Glavna GRAJA leti na organizatorja Keka, ki ne bi smel pustit policiji vmešavanja, tko kot je na ostalih prireditvah..
Odgovori