Allways ganja
-
Stari uporabnik #5031
Allways ganja
A vi, k ste tukaj pod "konoplja.org" samo travo kadite? Ker jst takšne ljudi, ki samo kadijo travo občudujem in jih imam rada, tiste k pa vse po vrsti konzumirajo, pa...no, vsak po svoje...
Jaz vsaki dan s svojim fantom kadim ganjo, zadnje čase je na sceni skuna (ki jo imam že dovolj)
Zanima me, če se po dolgotrajnem kajenju trave ipd., počutite kaj slabo, ste utrujeni, ste tudi kaj shujšali ipd.
Povejte, povejte kaj o sebi.
Jaz vsaki dan s svojim fantom kadim ganjo, zadnje čase je na sceni skuna (ki jo imam že dovolj)
Zanima me, če se po dolgotrajnem kajenju trave ipd., počutite kaj slabo, ste utrujeni, ste tudi kaj shujšali ipd.
Povejte, povejte kaj o sebi.
-
Stari uporabnik #4059
Re: Allways ganja
eheh to Punca
Ej jes ti nebi znov odgovort ker je ne kadim usak dam ampak 1x do 2x na 14 dni !!!
Najraj jo gojim pol pa skadim cel svoj pridelk u nekaj tednih !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ej jes ti nebi znov odgovort ker je ne kadim usak dam ampak 1x do 2x na 14 dni !!!
Najraj jo gojim pol pa skadim cel svoj pridelk u nekaj tednih !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Stari uporabnik #3072
heh seveda kadimo, in to svoje pridelke (no, nekateri )
Konzumiramo pa tudi kaj drugega,heheh (nekateri, akhm )
Konzumiramo pa tudi kaj drugega,heheh (nekateri, akhm )
-
Stari uporabnik #1516
sam travo kadim, pa se to zadne case ne rad, boljs cookiji:)
lp
lp
-
Stari uporabnik #613
Quote:
sončnica said:
A vi, k ste tukaj pod "konoplja.org" samo travo kadite? Ker jst takšne ljudi, ki samo kadijo travo občudujem in jih imam rada, tiste k pa vse po vrsti konzumirajo, pa...no, vsak po svoje...
he, ti pa si naivna, redki tlele samo travko in ne vem zakaj "tistih" ne bi mela rada? Lahko pa ti rečem, da več let kajenja, vsak dan ne vpliva najboljše na duševno plat človeka v kolikor se ne poznaš dovolj in ne veš več kaj je zaradi trave in kaj zaradi samega jaza. Dobro je vsake tok prekinit z uporabo za par mesecev . Seveda je spet to stvar posameznika...
-
Stari uporabnik #4020
jst kadim domačo tRavco in se včasih za kak dobr party tud ,kar je pomojem čist kul.
drgač pa samo travca,TRAVCA,travca,..
-
Stari uporabnik #3909
Quote:
Jonas said:
jst kadim domačo tRavco in se včasih za kak dobr party tud ,kar je pomojem čist kul.
No pa plunem ga tud ne ven če pa že pa to raj trezen sam za na smučanje hahahahaha. Letim k Bojan Križaj hahahahahaha pa še to mora bit kvaliteta ne kakšne speed pomešan kakšna rave sranja to odpade .
-
Stari uporabnik #4912
Jst vsak dan enga. So tut dnevi, k jih je treba mal več Bom pa tut jst zdele mal prekinla za par mescev, ker se mi začne fax
But, I'm no Angel. Tut jst kdaj kako pol pa
But, I'm no Angel. Tut jst kdaj kako pol pa