Čuden efekt
-
Stari uporabnik #5216
Čuden efekt
Jzt tko dost redno poham ampk ae nikol prej nism meu ksnih vecjih tezav!zanc smo pa sli zjutri trije na enga bincla,pa mi je po parih dimih skunka zacel sumet v useih,v glav mi je odmeval k prasica,vid se mi je zamegliu pa sploh nism mogu vec stat na nogah!pol sm se ulegu pa pojedu mau cokolade pa je blo kr naenkrat bols!
a ma se kdo take probleme!?
Classic: Odcepu od stare teme in spremenil naslov
-
Stari uporabnik #3192
Re: Paranoja
Quote:
ne...lahko pa da te je zdravje jebalo, utrujeno telo, kak virus, sploh če si mel pol po čokoladi bolš filing
težko da bi blo s konopljo kej narobe, če teh problemov niso mel drugi, ki so tud kadili
-
Stari uporabnik #4020
mogoče maš sladkorno bolezen.ker men se zdi da maš čist simptome sladkorne bolezni.pol pa skadiš jolico ti pa zniža cukr pa vid se ti zamegli,enako kot pri bolnikih k majo probleme s cukrom.pejt rajši preveret zdravniku!
-
Stari uporabnik #3192
ne vem če bo to držalo...to kar ti opisuješ je "hipa" - preveč insulina. To se zgodi, ko imaš že odkrito sladkorno in si iniciraš preveč insulina.
da pa čokolada pomaga pri predoziranju je pa tudi znano, tako da je čist možno, da je Bobbiya sam fajn prbilo
da pa čokolada pomaga pri predoziranju je pa tudi znano, tako da je čist možno, da je Bobbiya sam fajn prbilo
-
Stari uporabnik #4020
ja itak,šele ko imaš odkrito bolezen ,ŠELE ko zdravniki odkrijejo tvojo bolezen začneš dobivati simptome...ha ha
v glavnem mene poslušej pa pejt na pregled zdravniku!
v glavnem mene poslušej pa pejt na pregled zdravniku!
-
Stari uporabnik #3192
bluziš... prve simptome sladkorne ziher ne rešuješ s čokolado
jonči, nimaš osnovnega znanja o sladkorni, tako da nehi postavlat diagnoze nekomu, ki se ga je očitno mal preveč zadel
jonči, nimaš osnovnega znanja o sladkorni, tako da nehi postavlat diagnoze nekomu, ki se ga je očitno mal preveč zadel
-
Stari uporabnik #4020
sej zdej k si mod mormo bit tiho a ne ,da nam ne boš brisal postov pa to.jst še nism slišu za človeka ki bi se ga zadel pol pa bi mu blo slabo+zamegljen vid,nakar čokolada popravi oboje. veš ti mulc classic da če se človeku sladkorne,mu bolniku (diagnoziranemu ali ne) zniša sladkor da mu postane slabo in dobi zamegljen vid?
dobr ne bom zdej pretiraval,sej se je lahko preveč zadel sej ni frke.sam če se mu bo pa tole ponavljalo pa rajši k zdravniku kot pa na drogartov forum.
pa ne vzbujaj mu nekih lažnih občutkov.povej fantu tko kt mislš da je pa pika.
če se ti bo ponavljalo pojdi k zdravniku,če ne si pač kadil eno hudo skunko in si bil pač ful zadet in se ti je pač use ustavlal in ti je ratal slabo.Če pa se ti to še kdaj ponovi zdele v kratkem času pa mal razmisli!
dobr ne bom zdej pretiraval,sej se je lahko preveč zadel sej ni frke.sam če se mu bo pa tole ponavljalo pa rajši k zdravniku kot pa na drogartov forum.
pa ne vzbujaj mu nekih lažnih občutkov.povej fantu tko kt mislš da je pa pika.
če se ti bo ponavljalo pojdi k zdravniku,če ne si pač kadil eno hudo skunko in si bil pač ful zadet in se ti je pač use ustavlal in ti je ratal slabo.Če pa se ti to še kdaj ponovi zdele v kratkem času pa mal razmisli!
-
Stari uporabnik #3192
Jonas ja, pobrisal ti bom tiste poste kjer dilaš...brez debate.
O sladkorni pa še vedno ne veš tolk, da bi o njej lahko pametval.
O sladkorni pa še vedno ne veš tolk, da bi o njej lahko pametval.
-
Stari uporabnik #2388
Re: Čuden efekt
Quote:
Bobby said:
Jzt tko dost redno poham ampk ae nikol prej nism meu ksnih vecjih tezav!zanc smo pa sli zjutri trije na enga bincla,pa mi je po parih dimih skunka zacel sumet v useih,v glav mi je odmeval k prasica,vid se mi je zamegliu pa sploh nism mogu vec stat na nogah!pol sm se ulegu pa pojedu mau cokolade pa je blo kr naenkrat bols!
Dej še povej kolk je bilo alkohola pred tem? Pol bomo pa
naprej o sladkorni mal podebatiral.