Fredi in kuhano vino
Re: Fredi in kuhano vino
ja, vzem silikon za sipe skup lepit, pa ga dej v usta pa bos videl kaka pizdarija je, bljak.
"better to rule in Hell, than serve in Heaven"..
Quote:
ja, vzem silikon za sipe skup lepit, pa ga dej v usta pa bos videl kaka pizdarija je, bljak.
daj se classic malo od gruver-ja uči. tako nekako to izgleda.
per cannabis ad astra
kake mate...pa sej to sploh ni tist silikom...e, gruvi, ti ga sirješ
vsi smo
Quote:
ej delboj, od gruverja sem se pa že tolk stvari nauču, da mi bo počas diplomo napisal
ej delboj, od gruverja sem se pa že tolk stvari nauču, da mi bo počas diplomo napisal
vsi smo
a si ze sprobal?
Jaz ga naceloma msam za sajbe limat uporabljam, pa ne vem, kako okus ma, sam smrdi pa fejst. a polj silikonske joske tud smrdijo al kako ze?
Jaz ga naceloma msam za sajbe limat uporabljam, pa ne vem, kako okus ma, sam smrdi pa fejst. a polj silikonske joske tud smrdijo al kako ze?
"better to rule in Hell, than serve in Heaven"..
Quote:
no ja une sveče iz gela je prov fino žokat
komu in kam pa ti to žokaš.
no ja une sveče iz gela je prov fino žokat
komu in kam pa ti to žokaš.
per cannabis ad astra
Res ste exerti-ti pa sploh Delboy-pojma nimaš.
Še kakšne 10 let se silikona ne upaorablja več, ampak posebno slano rastopino(če vsadek poč, ni škodljiv zdravjum,pa še u krematorijih nimajo pol problemov, ker je silikon strup)
Delboy- mami povedala.Zdej morm pa it, ker je rekla da mi bo hrbet umila pa račke naštimala u bano.
Še kakšne 10 let se silikona ne upaorablja več, ampak posebno slano rastopino(če vsadek poč, ni škodljiv zdravjum,pa še u krematorijih nimajo pol problemov, ker je silikon strup)
Delboy- mami povedala.Zdej morm pa it, ker je rekla da mi bo hrbet umila pa račke naštimala u bano.
Prav fièo: "ko bom velik bom mercedes"