POMOÈ !!!
-
fredikruger0
Re: POMOÈ !!!
vse po njeno hahaha tepst jo kurbo zlajdrano pa se bo že umirila!!!
By Gruvi: Jonči, smiri zivce mal, PRAV! ?
By Gruvi: Jonči, smiri zivce mal, PRAV! ?
sej sploh ni fora tukaj v ganji, dont u get it ( pa ne ti classic ) ?
Si kakrsen si, delas to kar rad delas, in noben ti tega ne sme prepovedovat in zapovedovat, kaj bos z svojim zivljenjem pocel in kako ga zivel.
In tako sprenevedanje in lazi s tvoje strani ne sodijo nikamor.
Si kakrsen si, delas to kar rad delas, in noben ti tega ne sme prepovedovat in zapovedovat, kaj bos z svojim zivljenjem pocel in kako ga zivel.
In tako sprenevedanje in lazi s tvoje strani ne sodijo nikamor.
"better to rule in Hell, than serve in Heaven"..
-
fredikruger0
ah daj gruver sej maš prou,sam pač če mu je baba pametna naj jo pusti..umetno nadaljevanje razmerja je bedno....dva se morta emt rada,uživat morta k sta skupej ,ne pa da drug pr drugmu iščeta napake ki so potem tema kreganja...pa ne moderiraj mi postov!moje mnenje je moje mnenje,policaja se špilaj doma z gruverko ti je jasno?
-
fredikruger0
pa PRESELI to pobruhano temo v jebeno nizko travo ker ni za v konopljo splošno ti mod!ma kak mod ,samo nekej popravljaš,preseli temo v nizko in je stvar rešena!
-
fredikruger0
ja kaj klasa a nimam prou?
itak je pa gruver boječka k mi niti noče odpisat na pmju.
vsaj v pm me pošlji,če ti nisem všeč gruver...
klasa y like your atitude!
itak je pa gruver boječka k mi niti noče odpisat na pmju.
vsaj v pm me pošlji,če ti nisem všeč gruver...
klasa y like your atitude!
Quote:
maš, tudi glede editiranja postov se strinjam, sam ipak je gruvi mod, tu nimaš kej.
maš, tudi glede editiranja postov se strinjam, sam ipak je gruvi mod, tu nimaš kej.
vsi smo
-
fredikruger0
jap,na žalost maš spet prou,pa tud jst mal preveč pametujem,sam jebat ga tak pač sem in noben me ne sme spreminjat bla bla bla.....
Jonč, sam res.Gruvi je tle mod in se trud po svojih močeh, da je tu nekak red.Ker drgač bi ble same frke-k so že itak.
Šta ima