POMOÈ !!!

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Odgovori
Gruver

Re: POMOÈ !!!

Odgovor Napisal/-a Gruver »

no, a bomo se kej pametnega povedal, al bo to spet ena tema za v Nizko travo?
Jonas, midva se pa raje preseliva na PMe, bos dobil odgovor, nic se bat, ampak sem pac bolj lazy sorta ljudi .

Pripombe za moderiranja pa seveda dobrodosla v kaksnem drugem topicu.

"better to rule in Hell, than serve in Heaven"..
lojze

Odgovor Napisal/-a lojze »

Rastaman, tole vezo bo treba prekinit. Danes jo moti trava, jutri jo bo pivo, drug teden boš mel predolge lase, pa trebuh ti raste bo naslednja,..... Ni konca. Ne moreš zmagat!!! Sicer pa: poglej njeno mamo; tvoja (sedanja) draga bo s časom samo še hujša od nje (brrrrrrrrrrr). Po enem letu veze je bolj važno kaj ima človek v glavi kot pa kao izgleda.

Odkar poznam ljudi imam moje rožice še raje!!!
LOJZE
Ko bom velik bom imel zelen traktor in kmetijo na Blokah!
mastaP

Odgovor Napisal/-a mastaP »

A te moti kaj na njej? tut ti ji kaj prepovej in bo kmalu ugotovila da je razvajena in tei ne bo tezila ali pa ne bo ugotovila da je egoist in bo kar sla... pol bos vidu ce ostaja ker te ma rada al pa mas sam velkega tica in prihodke,,,

kot je ze prej eden reku, : tebi bo stalno tezila in se za drugimi podila..

razmisli ali je vajina zveza res ljubezenska...
GanjaKmet

Odgovor Napisal/-a GanjaKmet »

Meni je všeč da se je to napisalo ker je to včasih res problem.
Moja bivša je tud kadila sam hotla je pa da jaz neham, da nisem isti sej poznate.......problebi pa so bili drugje.

Za test lahko rastaman neha kadit sam grem stavit da bo bejbika neki druzga našla da mu ne bo dala sexat ker ga hoče imet na vajetih na ta način. Vemo pa če se hoče se zmeri kaj najde.

Vrjetno nista dovolj sproščena ker če bi se imela resnično rada bi se lahko pogovarjala o vsem in to ne na negativen način.

Včasih partnerje mot tud zato npr. kaj bodo drugi rekli npr. starši od punce....seek itak.

Predlagam vsem ki mate take probleme da začnete še bolj kadit tko da vas ja vidjo punce pa bote vidli če vas majo res rade

Velja tud za tiste ki ste še sami. Ko spoznate bejbiko dejte pretiravat mal z kajenjem da vidite če res nima nič proti.
Sam skrivat se pa ne ker je to negativna scena ......

Če kadite še ne pomen da morate lagati partnerju in živeti celo življenej v strahu in da vas voha ko kakšen pes...?

A če bi pa alko to pa ni panike ker je legalen.....

A si ji povedu da če bi bil slučajno na alkoholu namest na ganji bi že zdavnaj po nosu dobila.......tko moraš pa kadit da sploh prenašaš ta pritisk da ti ne pusti....????

Jaz bi poisku drugo ker vrjetno je nikoli ne boš prepričal sploh če so še druga ozadje npr. tastari, frendice pametne 300 na uro.........

Zroli si raj enga močnega pa bo..............
Spoznavanje narave in družbe (SND)
Classic

Odgovor Napisal/-a Classic »

mater, ko smo posvinjali zdele eno pičko, ki je sploh ne poznamo

za posrat
vsi smo
mastaP

Odgovor Napisal/-a mastaP »

posvinjali z realnostjo...
Classic

Odgovor Napisal/-a Classic »

Quote:
posvinjali z realnostjo...

točno tako, bogi rasta, ka se mu bo pletlo po glavi, ko jo bo danes kušnu...
vsi smo
rastaman

Odgovor Napisal/-a rastaman »

res ste me napadli tule ej, oziroma njo...ganja kmet ma po eni strani prav, samo jaz sem bil z njo še preden sem sploh začel kadit, in njo je potem motilo že od vsega začetka. je pa to edina stvar s katero se ne strinjava, tako da res ne vem kaj mi je naredit. sedaj pa čist resno vprašam : a bi bil kdo med vami pripravljen se pohanju odpovedat, v imenu ljubezni ? tiste prave mislim. midva sva skupaj že 7 let tega tud ne morem kar tak stran vreč.
a pa še to : alkota tako ne pijem, nikol, čikov ne kadim lase mam pa že tako dolge, tak da tu ni nobenega problema.
jamajka, ki te ljubim jamajka
rastaman

Odgovor Napisal/-a rastaman »

Pa še to. V katero rubriko pa naj bi pisal? Mislim da tole z nizko travo nima velik skupnega?!
jamajka, ki te ljubim jamajka
Strom

Odgovor Napisal/-a Strom »

Ma sej te ma bejba rada.Sam problem je v tem, ker si, ko si zapušen drugačen.To jo mot.

Razmislte mal.
Šta ima

Odgovori