Jst grem dol s tega foruma
Re: Jst grem dol s tega foruma
keč mi if ju kan
God must love crazy people. He made so many of them.
vi se tle kregate brezveze zato, ker en zapusca sceno namest da bi si zapel.. 1 mejhn grover iz foruma je sel, 150 nas je ostal, rasline smo zazgal ... moje rozice pa VSE rumenijo kar tko u tri dni.. naj gre vse v peezdo
DIE HIPPIES! DIE!!! all they do is smoke pot every day and smell bad..
hippies cant stand death metal!!
DIE HIPPIES! DIE!!! all they do is smoke pot every day and smell bad..
hippies cant stand death metal!!
-
sticky
joj kak se kregate vi vsi tlele, pa vse je krvavo po tleh no, pa cela kafana razbita, pa kelnerco ste spolno zlorabili, pa glejte no Jonasa, kar javno kokira na barskem ogledalu, pa da nebom žepov slučajno pregledal, ker mi je nekdo imbus kluče in puder spizdo.....pa vi ste res eni kreteni hašišarski, Jst grem dol s tega foruma..
Quote:
predvsem bi pa lahko en mod vsaj v vzgoji za začetnike zbrisal govna in nepomembne štorije vmes v topikih. greš na search potem pa pol ure bereš neke zajebancije. O temi ki te zanima pa 2 stavka. ps...
Nekateri se trudimo in pišemo takoimenovana "govna", ker hočemo razbit monotonost čistih informacij.
Če pa najdeš forum ki je brez raznih zgodbic in drugih stvari med posti (pohval, graj, prikazovanja problemov in rešitve na njih, poleg tega pa še kaka dobrovoljna izjava), pa se prepiši tja ali pa nared svoj forum kjer (verjemi) ne bo dosti uporabnikov.
Pa
Mislim da je en drug topic v katerem se obravnava ta forum
peace,
H2O2
predvsem bi pa lahko en mod vsaj v vzgoji za začetnike zbrisal govna in nepomembne štorije vmes v topikih. greš na search potem pa pol ure bereš neke zajebancije. O temi ki te zanima pa 2 stavka. ps...
Nekateri se trudimo in pišemo takoimenovana "govna", ker hočemo razbit monotonost čistih informacij.
Če pa najdeš forum ki je brez raznih zgodbic in drugih stvari med posti (pohval, graj, prikazovanja problemov in rešitve na njih, poleg tega pa še kaka dobrovoljna izjava), pa se prepiši tja ali pa nared svoj forum kjer (verjemi) ne bo dosti uporabnikov.
Pa
Mislim da je en drug topic v katerem se obravnava ta forum
peace,
H2O2
Slikce