Hasis (sinopsis)
Hasis (sinopsis)
Zivjo.
Zanima me kako se pripravi hasis za kajenje, imam tisto trdo sorto (ni plastelinc), kako naj ga zmehcam (npr gretje z vzigalnikom ne vem kje je meja, da mi thc ne izgori), koliko ga je potrebno nadrobiti na rizlo in koliko cika naj stresem notri ?
Zanima me se koliko jointov lahko zvijem iz enga (1) grama hasisa ? a so to 2-3 isto ka pr skanku al so to 4je ?
pa se ksne random informacije napiste, k bi ble recimo uporabne pri pripravi/kajenju. npr. kok se ga naduvat pa tko.
hvala lepa
Zanima me kako se pripravi hasis za kajenje, imam tisto trdo sorto (ni plastelinc), kako naj ga zmehcam (npr gretje z vzigalnikom ne vem kje je meja, da mi thc ne izgori), koliko ga je potrebno nadrobiti na rizlo in koliko cika naj stresem notri ?
Zanima me se koliko jointov lahko zvijem iz enga (1) grama hasisa ? a so to 2-3 isto ka pr skanku al so to 4je ?
pa se ksne random informacije napiste, k bi ble recimo uporabne pri pripravi/kajenju. npr. kok se ga naduvat pa tko.
hvala lepa
-
sticky
Re: Hasis (sinopsis)
js tatrd hasis kr mal nastrgam, z enim krakom škarij. nč ne grejem in to. lahko pa ga zaviješ v a4 format in pol po njem tolčeš ko nora, da se zdrobi.
kolk notr dat boš pa mogla probat, kako kvaliteto mas. isto kolko ðointov. probaj bolj malo in boš vidla. pol pa zmer več - dokler ne zmanka
edit: hasis se vlece enakomerno in ne po dimckih. nč puff puff....fuuuuuuu - ampak ffffffffffffffffff......fuuuuuuuuu
kolk notr dat boš pa mogla probat, kako kvaliteto mas. isto kolko ðointov. probaj bolj malo in boš vidla. pol pa zmer več - dokler ne zmanka
edit: hasis se vlece enakomerno in ne po dimckih. nč puff puff....fuuuuuuu - ampak ffffffffffffffffff......fuuuuuuuuu
-
fredikruger0
čao tinči...jst sm drgač največja faca na tem forumu,sej boš sama skapirala..dobrodošla na forumu evo tukaj link do home made hashisha
http://www.konoplja.org/ubbthreads/showflat.php/Cat/0/Number/272529/an/0/page/1#272529
http://www.konoplja.org/ubbthreads/showflat.php/Cat/0/Number/272529/an/0/page/1#272529
Quote:
čao tinči...jst sm drgač največja faca na tem forumu
Lastna hvala se u dreku vala.
čao tinči...jst sm drgač največja faca na tem forumu
Lastna hvala se u dreku vala.
Šta ima
Uporabi kr navaden ribalnik iz kuhne, un s tamalimi luknjcami. Ga nastrgaš z dvema potegoma glih za eno nice baklo
-
fredikruger0
strom je drgač tisti ki je največji gay na forumu...on drek tud žre ker je sadomazo!
štroma večino časa ne jemlji resno,razen če rada drekce papcaš!
štroma večino časa ne jemlji resno,razen če rada drekce papcaš!
Jonč tebe pa pošteno srbi tale tvoj privesek ane?
-
sticky
...ja jonč, skrajni čas, da se začneš umivat, prasc zanemarjen
btw Tinca te ne jebe kej prevec a? al sta ze na TI prek PM?
btw Tinca te ne jebe kej prevec a? al sta ze na TI prek PM?
Eh ma ne, saj jonči, je šarmer, sam ne pokaže tega!
"..have you seen the accident outside..."-The end