Èokolada
Re: Èokolada
A so nam zjebal sistem, al se mi sam zdi?
Jebiga treba je z čimmanj stroški narest čimvečji profit.
Probej narest krompirjev polpet, pa Classico prepričat
da je mlada govedina......
Jebiga treba je z čimmanj stroški narest čimvečji profit.
Probej narest krompirjev polpet, pa Classico prepričat
da je mlada govedina......
Jebim ti signature too long
Zame pr čokoladi ni mej.Sam da mal po čokoladi smrdi, pa je že kul.... zakaj ni moj fotr direktor Gorenjke
Šta ima
Mlečni KINDER owna še vedno! ..vsako tolko nečakom ukradem z zaloge. Tudi Milka z mandlji rulz!
mmm.. grem eno nutello zmazat, če ne bom siten..
mmm.. grem eno nutello zmazat, če ne bom siten..
ritter sport z marzipanom je še zmeraj kar je bil
bajadere se da baje tudi doma narest in lahko po mili volji pretiravaš z rumom, tako da vsaj veš, zakaj je drugačna od industrijske
bajadere se da baje tudi doma narest in lahko po mili volji pretiravaš z rumom, tako da vsaj veš, zakaj je drugačna od industrijske
Ej folk!
Probite kdaj TAPRAVO čokolado. K tole kar po trgovinah prodajajo je bol šit k ne. U Rustici (u City parku majo trgovino) se dobi res ful dobra, sicr je mal draga ampak je to tist k je kul.
Probite kdaj TAPRAVO čokolado. K tole kar po trgovinah prodajajo je bol šit k ne. U Rustici (u City parku majo trgovino) se dobi res ful dobra, sicr je mal draga ampak je to tist k je kul.
Quote:
Ej folk!
YO, YO tako se govori... To je prava čokolada, mljask.. pa še okuse imajo čist odfukane, recimo čokolada s feferoni al pa z rdečim poprom etc... svega i svašta.. 100 g app. 500 SIT. Zmagovalka pa je čokoladna torta Rustika (6 vrst čokolade) cena uf, uf... kos, ki je 5x5 cm je 500 al 600 baksov.. .sam je pa wjuuuuuuuu...
Ej folk!
YO, YO tako se govori... To je prava čokolada, mljask.. pa še okuse imajo čist odfukane, recimo čokolada s feferoni al pa z rdečim poprom etc... svega i svašta.. 100 g app. 500 SIT. Zmagovalka pa je čokoladna torta Rustika (6 vrst čokolade) cena uf, uf... kos, ki je 5x5 cm je 500 al 600 baksov.. .sam je pa wjuuuuuuuu...
Hehe, če bi muzika od vikenda vplivala, bi blo tuc, tuc..bum, bum bil na partiju v Zagrebu .....