Bajki

Debate o vsem, peskovnik.
fredikruger0

Bajki

Odgovor Napisal/-a fredikruger0 »

ga bom pa mel...čeprav bi mel raje kašno enduro..sej veš mal po cesti mal po hribčih,mal po dolincahh....a ti maš dukija? boš dal en fur?
Andrej

Re: Generator ozona v grow boxu!

Odgovor Napisal/-a Andrej »

God must love crazy people. He made so many of them.

sticky

Odgovor Napisal/-a sticky »

jonas ti bi mogu kupt KTM duke, pa dva kompleta gum z feltnami. en za cesto, en za offroad. js če bom kdaj kupval motor, bom za začetek zihr to nabavu..
fredikruger0

tud duke bi bil kul ja...sam endura je endura,mah bmk za vse to zdej mam 250 kawasaki kroso....
high

Odgovor Napisal/-a high »

Jonči, js bom pa drugo leto kupu CBRko V četrtek sm se pa z yamaho 80 kubično fural... sprva sem misla kera kripa zarad kubikov, ampak gre kr dost, pa tut lep je za pogledat.
sticky

najbolša endura, ki sm jo mel možnost preizkusit do zdaj je bla Suzuki DR250. 4-taktni motor - hard enduro oprema - kick start....če bi pozbu tisto ročko za dekompresijo stisnt, ti garant nogo odtrga. pffff nemejebat, kapa to dela...pa zvok, kot od 650. je pa res, da se mal naveličaš non-stop po šalterju nažigat, ampak to je malenkost v primerjavi z užitkom. jonč, a maš ti prov kroslo KX al maš KMX??
fredikruger0

prou kroso kawasaki 250 ccm 2000 letnik.mater sm nažigal do konca pa je nekaj zletelo ven (volna se mi zdi)iz auspuha pa gre zdej še bolš pa še bl krut zvok ma
sticky

ojoj v vzgoji blebetamo o motorjih! sori MODS..
Gruver

Odgovor Napisal/-a Gruver »

Jest mam pa BMW Dakarja, . Zakon bajk, delovna potovalna zivinca. Pa se vedno sem sportake namahal crez ovinke na vrsic, res da je sla polj kuplonga v kurac, sam vseen, za ovinke ful dobr. Gruverka vedno z nogami drsa po asfaltu na ovinkih, hehe.

Anyway, jest bi TUD mel kroslo again, mmmm, cisti uzitek, pa se 3 dobre poligone mam okrog bajte, tuki je ful krosla frikov, pa tankovska proga, pa... ful fajn
"better to rule in Hell, than serve in Heaven"..
messino

Odgovor Napisal/-a messino »

Quote:
najbolša endura, ki sm jo mel možnost preizkusit do zdaj je bla Suzuki DR250. 4-taktni motor

Suzuki DR350s 4-taktni je legenda.
Zapustil Konopljo.org dne 9.5.2007
Odgovori