Feminized semena
Re: Feminized semena
pol te pa obtožjo mučenja živali k ptiče zadevaš
dej ares kwa blejiš....valda da se splača dat vun...
vse se splača dat vn....pa tut če je tip al pa industrialka...
vse je za vn...
sam da rase pa je ql...
pa tut če jo direkt pred štacuno zabiješ da jo bojo čefurji ukradl....
vse je za vn...
sam da rase pa je ql...
No vse glih ne ane, je treba bit previdn, ker ne veš kaka štala nas čaka z vremenom jeseni. Zato mogoče fajn kako pustit na balkonu pod streho, kjer deževno obdobje ne škodi
-
fredikruger0
Quote:
vse je za vn...
sam da rase pa je ql...
NATANKO TAKO!
vse je za vn...
sam da rase pa je ql...
NATANKO TAKO!
hehe kakor za koga.
Sej bo sam vidu kolko bo potegnu od hermiča in kolko od neoplojene samice. Očitno je vam žal odrezat biljko pa jo raje puščate da raste, ko pa vam bo oplodila še sosednje ne mi prihajat jokat na konfi.
1 hemafrodit na 100 biljk ne izgubiš nič ker od nje ne dobiš nič. Al nameravate gurat do kraja hermiče še za naslednje leto?
Sem tudi jaz pustil da raste tako kot ki praviš, pa sem moral ko je bilo za pakirat robo vleč vn seme po seme. Od vrha pa je ostalo bore malo. Če se vam gre za unih 20-30 gijev pa kr izvolte
Sej bo sam vidu kolko bo potegnu od hermiča in kolko od neoplojene samice. Očitno je vam žal odrezat biljko pa jo raje puščate da raste, ko pa vam bo oplodila še sosednje ne mi prihajat jokat na konfi.
1 hemafrodit na 100 biljk ne izgubiš nič ker od nje ne dobiš nič. Al nameravate gurat do kraja hermiče še za naslednje leto?
Sem tudi jaz pustil da raste tako kot ki praviš, pa sem moral ko je bilo za pakirat robo vleč vn seme po seme. Od vrha pa je ostalo bore malo. Če se vam gre za unih 20-30 gijev pa kr izvolte
-
fredikruger0
lejga sej jo posadiš drugam ne na tisti the best plac.....za foro človk....veš kake bule ratajo lahko na hemafroditu...pa ponavadi če se ti da moška jajca stran rezat sploh ni tok semen....pa sekaaaaaaaaaj miki.....ta vikend grem na morje...se dobimo na kaki pivi v hajnikenu?pm me
Stari, plaže so prazne, tu pa tam najdeš kakega žabara ki se meče v vodo . Vreme je itak u kurcu, še ni temperatura kot bi morala, voda pa je itak mrzla.
A drugače greš namakat rit v Portorož Junč? Za beer bi se dalo zmenit ja
A drugače greš namakat rit v Portorož Junč? Za beer bi se dalo zmenit ja
-
fredikruger0
smo bli zanč pijani ko kafre v hajnikenu in clubu...folka blo velik...morje je blo res mrzlo....
ja če pa čez vikend bo pa 28 blo...kaj več pa je itak preveč že se samo pražiš lahko
LiveSTONED