zakaj kadite marihuano?
Re: zakaj kadite marihuano?
Jz jo kadim ... iz treh razlogov:
1- nekako je treba uničit to kar zraste na mojih ljubicah
2- ne bom zvitega jointa pustil na mizi, da ga kdo od sumljivih najde!?
3- če že gori, je treba vleč da se ne ugasne- škoda plina
1- nekako je treba uničit to kar zraste na mojih ljubicah
2- ne bom zvitega jointa pustil na mizi, da ga kdo od sumljivih najde!?
3- če že gori, je treba vleč da se ne ugasne- škoda plina
Zato ker mi je fajn biti zadet!!
pa če že gori, je res škoda plina kot je napisal vito!
pa če že gori, je res škoda plina kot je napisal vito!
Pu h@ln ik
Fantje, samo ne ratat pasivni v življenju.
Prvo se poglobiš vase, pogruntaš da je cel svet beden, potem se nekateri sprijaznijo s tem in zivjo drugi ostanejo pri tem mišljenju in veliko izmed teh ljudi postane pasivnih. Ko si notr ti paše, in misliš da je res vse ok, laufa kokr laufa. Še vedno pa moreš pazit na nek balance.
Mir z vami. A
Prvo se poglobiš vase, pogruntaš da je cel svet beden, potem se nekateri sprijaznijo s tem in zivjo drugi ostanejo pri tem mišljenju in veliko izmed teh ljudi postane pasivnih. Ko si notr ti paše, in misliš da je res vse ok, laufa kokr laufa. Še vedno pa moreš pazit na nek balance.
Mir z vami. A
DEATH BEFORE DISHONOR!
lepo povedano agnes...
Hvala obema,
Laibach pa je očitno mahnen na lezbijke. Če rabiš kakšne pr0n site z veliko takega in podobnega materjala, pm me.
A
Laibach pa je očitno mahnen na lezbijke. Če rabiš kakšne pr0n site z veliko takega in podobnega materjala, pm me.
A
DEATH BEFORE DISHONOR!
-
sticky
pa js sm tud 1337 pr0n provider....bo Jonas, milf trainer povedo, če ne verjamete.
hm, eni drugi dobrotnik me bo pa z valarjem po glavi vžgal. sej vem, sej vem stari, mal sm gnil. zadnje čase me faka na vseh možnih opcijah. let's hope for better future
P.S. jonč, tastar madrfakr se je neki spet zaščitu. upam, da bo kmal..
no pa ko glih smetimo o pr0nu...da se še mal navežem na temo o rožcah. nevem, a sm sam js tak čudak, da uber horny ratam po ðolicah, al se še komu to dogaja? pa ni to tko, da hodm po ulci z ðolico in gledam kje bom kako mladoletnco posilu ! tko, horny thoughts pa to, sploh za kompom mam probleme doskrat (btw, a je to problem sploh )
hm, eni drugi dobrotnik me bo pa z valarjem po glavi vžgal. sej vem, sej vem stari, mal sm gnil. zadnje čase me faka na vseh možnih opcijah. let's hope for better future
P.S. jonč, tastar madrfakr se je neki spet zaščitu. upam, da bo kmal..
no pa ko glih smetimo o pr0nu...da se še mal navežem na temo o rožcah. nevem, a sm sam js tak čudak, da uber horny ratam po ðolicah, al se še komu to dogaja? pa ni to tko, da hodm po ulci z ðolico in gledam kje bom kako mladoletnco posilu ! tko, horny thoughts pa to, sploh za kompom mam probleme doskrat (btw, a je to problem sploh )