Dobili mater in hčer Indoor
Re: Dobili mater in hčer Indoor
Še ena frka s super slikco Postojna
heh, sam na uni slikci je pa mal več kot 95 sadik... so kšno ničlo pozabli na koncu napisat?
-
sticky
hehe tista fotka je iz švice al iz anglije ne vem točn. se spomnem, ko sm en člank o marihuani v medicini bral, je bla ta fotka not..
A JE KDO MISLU DA JE TO V pOSTOJNI?
U matr da bi fural tak indoor bi z hydro paradižnikom & jagodami zaslužu več kt povprečen komeršal ganða grower
Edit:
@bluu: Če sta mati in hči imeli tisto pizdarijo... pa najbrž ni bil največji lab v sloveniji....
Edit:
@bluu: Če sta mati in hči imeli tisto pizdarijo... pa najbrž ni bil največji lab v sloveniji....
hEH PAZI TO AKCIJA
-
fredikruger0
to je nasad....mmmm uno tazadno slikco do tukaj voham
sej že vsak dan koga dobijo, brez zajebancije. oziroma kje kaj požanjejo, pizde jedne. vsako jutro najprej časnik preberem, da vidm če moja še stoji.... majke jim
jamajka, ki te ljubim jamajka
Ugh
Pa kaj bomo letos sploh kej kadili ak kako? WTF, meni neki kreteni pobijejo biljke, isto tudi kr neki forumašem, komeršaliste zapirajo... heh... kam smo prišli, f*cking police
Drgač pa:
Quote:
Lastniku hiše, 55-letnemu domačinu, so med hišno preiskavo zasegli še revolver, malokalibrsko puško z daljnogledom in več deset nabojev
ta je zihr bral temo o gverilcih na forumu, sam zgleda da ni dobr upošteval napisanega
Quote:
Domačin si je tudi v hiši uredil poseben prostor za pridelavo oziroma vzgojo sadik konoplje.
Heh....zanimivo da tokrat ni bil laboratorij
Quote:
zasegli pa so tudi opremo oziroma tehnične pripomočke, ki jih je uporabljal za gojenje in sušenje konoplje.
Me prav zanima kaj vse so tuki šteli zraven.
A kdo ve, če ti lahko poleg sadik odnesejo še vse ostalo(box, luč, lonce...)
Pa kaj bomo letos sploh kej kadili ak kako? WTF, meni neki kreteni pobijejo biljke, isto tudi kr neki forumašem, komeršaliste zapirajo... heh... kam smo prišli, f*cking police
Drgač pa:
Quote:
Lastniku hiše, 55-letnemu domačinu, so med hišno preiskavo zasegli še revolver, malokalibrsko puško z daljnogledom in več deset nabojev
ta je zihr bral temo o gverilcih na forumu, sam zgleda da ni dobr upošteval napisanega
Quote:
Domačin si je tudi v hiši uredil poseben prostor za pridelavo oziroma vzgojo sadik konoplje.
Heh....zanimivo da tokrat ni bil laboratorij
Quote:
zasegli pa so tudi opremo oziroma tehnične pripomočke, ki jih je uporabljal za gojenje in sušenje konoplje.
Me prav zanima kaj vse so tuki šteli zraven.
A kdo ve, če ti lahko poleg sadik odnesejo še vse ostalo(box, luč, lonce...)
ej, al se men zdi, al vedno več tega odkrijejo??? vsaj tak filing mam, da se leta nazaj ni tega tulk najdl. pa po mojm jih to nekdo more zatožit, k sami od sebe palacaji nimajo dokazov, in ne morjo kr tak vedet da nekdo neki sadi. najbolš da sadiš čisto sam, kokr da jih je več u skušini za en nasad...