"Odzunaj" 2005
Re: "Odzunaj" 2005
tko pravjo. sam sj veš kuko je s temi vremenarji. ne morš jim čist nč več verjet.
...ma kaj naj pobiram če je septembra komaj začelo cvetet?
Indoor bom opalo.
Če ima kdo kake klone, al pa mi jih vsaj lahko nardi, naj mi javi na PM prosim.
Če pa nihče nima, bom pa šel gor in kupil, samo potem vam jaz tud nebom nič dal.
lp
Indoor bom opalo.
Če ima kdo kake klone, al pa mi jih vsaj lahko nardi, naj mi javi na PM prosim.
Če pa nihče nima, bom pa šel gor in kupil, samo potem vam jaz tud nebom nič dal.
lp
Zapustil Konopljo.org dne 9.5.2007
Vceraj pobral, ker sem opazu na enih bulah plesen. Mislim, da je zadost zrela.
Evo link
http://www.icmag.com/ic/gallery/showgallery.php?cat=500&ppuser=5724
Evo link
http://www.icmag.com/ic/gallery/showgallery.php?cat=500&ppuser=5724
Defecate on your book of belief
lepo, jst sm mogu tud take pobrat k jih je plesen dobila...ce bi bli pogoji pa bi pustu se bi se nabil vrhi..
Hmm... ne zgleda še zaprav zrelo ampak kaj čmo. f*cking plesen.
Drgač pa svaka ti čast da jih ni kdo spizdu glede na to da je precej odprt teren...
Drgač pa svaka ti čast da jih ni kdo spizdu glede na to da je precej odprt teren...
Love keep us together. Teden na podstrešju teden v kozarcih, pol pa v pljuča.
Vceraj ze probu zadevo sam smo se ze prej nafukal z alkoholom tak da kaksen je pravi efekt se ne vem.
Drugim keri se niste pobrali pa zelim uspesno pa debelo bratev. Kaj cmo, bol proti koncu gre bol je napeto.
Vceraj ze probu zadevo sam smo se ze prej nafukal z alkoholom tak da kaksen je pravi efekt se ne vem.
Drugim keri se niste pobrali pa zelim uspesno pa debelo bratev. Kaj cmo, bol proti koncu gre bol je napeto.
Defecate on your book of belief
-
sticky
js sm tud dons posekal vse, kar je ostalo. SS in WW sta me razočarala. totalno preobčutljivi sorti IMO. no lahko pa rečem, dam me je BB glede na dane razmere prijetno presenetil in bom drugo leto samo to sadil. najmanj je gnilega na njem, pa ma večje vrhe kot ostali dve sorti. pa tud vonj je tak..mmmmm sladek, meden.. slikal nism nič, ker je scalo ko pri nortzih in je blo treba na hitr spucat pa letet. mwuhaha celi flet mi smrdi zarad štirih rož
Pazite pri sušenju!
jaz sem včeraj šou na dile gledat in sem na največjih vrhih opazil muf od vlage, na sušenju pa jih imam od nedelje. in sploh še nič ni suho, vse total vlažno. Tavelke in tagoste veje sem odnesel dol v sobo in k radiatorju.
lp
jaz sem včeraj šou na dile gledat in sem na največjih vrhih opazil muf od vlage, na sušenju pa jih imam od nedelje. in sploh še nič ni suho, vse total vlažno. Tavelke in tagoste veje sem odnesel dol v sobo in k radiatorju.
lp
Zapustil Konopljo.org dne 9.5.2007