Katera zarnica?
Re: Katera zarnica?
Pa da boste vedl o kaki velikosti govorim... na zadnji sliki se lepo vidi E40 nastavek
DEATH BEFORE DISHONOR!
jzt ti bol ku z hps predlagam ledice k pole ne boš meu problemou s temperaturo... kr sam sm tud iskau varjanto k sm nameravu u škatli od kompa scrog furat... samo zaradi problemou ni ratalo..
pa jebote
Agnes kva je zdej s temi Mg Light folk prav kao da je to neki fejk a je resnicna guna shema barvnega spektra ? Kolikšna je cena teh žarnic kje se jih da dobiti koliko so močne ? Koliko W na en kvadrat je potrebno ?
(-_-)..!..
Mg je imho krneki.
Jaz razvrščam tkole zadeve:
HPS - grolux - MH - CFL - Led
(najbolš > najslabš)
Pač, poglej si forume, pa boš vidu kašni cofi so pod kakšnimi lučmi
lp
Jaz razvrščam tkole zadeve:
HPS - grolux - MH - CFL - Led
(najbolš > najslabš)
Pač, poglej si forume, pa boš vidu kašni cofi so pod kakšnimi lučmi
lp
DEATH BEFORE DISHONOR!
Glede ledic se ne strinjam... oz. pr ledicah je odvisno kolko jih je. Ker več ko je ledic večji cofi bodo tko da morš met enake moči teh žarnc da bi se jih lahko primerjalo.
pa jebote
-
botanicarka
pokaži ti meni 400W ali 600W LED sistem. s tem bi pokril celo klet ne samo 1,5×1,5m. tudi ko bi dal na tehtnico, se pomojem 600W HPS lahko skrije proti 400W LED sistemu. kar jaz spremljam to tehnologijo, mislim, da dobro narejen sistem iz ledic iz večih razlogov prekaša HPS. že če samo pogledaš izkoristek ledic. koliko moči gre v svetlobo in koliko v toploto. je pa res, da ledice napredujejo iz dneva v dan, tako da... mogoče ko bojo cene padle in začetna investicija ne bo tak velik zalogaj, lahko pričakujemo več growov na ledice. zdaj je v tem poslu le peščica ljudi, pa še ti le nekaj eksperimentirajo.
-
botanicarka
svetujem ti, da narediš en eksperiment. probaj si zrihtati vse te lampe, ki si jih naštela, istih moči. recimo 250W. pod vsako lampo posadi isto genetiko, v enake posode, tehniko prilagodi lampam primerno. ko boš poskus dokončala, se pa oglasi s spremenjenim vrstnim redom.