Obnašanje rastline
Re: Obnašanje rastline
to se meni tudi dogaja
en čas so se mi povesli listi(spodni)
zaj pa so porumrneli pa bojo zgleda odpadli
en čas so se mi povesli listi(spodni)
zaj pa so porumrneli pa bojo zgleda odpadli
Don*t drink and drive , smoke and fly:D
-
sticky
možno je tudi, da je ponoči ob oknu malo hladneje in poveša liste. to se je meni dogajalo, zdaj sem pa režim tako naštimal, da je njihovih 4 ur teme, od petih do devetih zvečer in se mi ne dogaja več.
ne sam jas mam pa spodna dva lista rumena pa pa čist povešena ko da sta suha sam nista
Quote:
ne sam jas mam pa spodna dva lista rumena pa pa čist povešena ko da sta suha sam nista
mislim da se to dogaja tudi moji rastlinci ,predvidevam pa da klični listi in pa takoj nasledni par nad njimi odmre...
ker na naslednjem paru se delajo pr men ženski cveti in sta lista čist ql.....
mislim da se to dogaja tudi moji rastlinci ,predvidevam pa da klični listi in pa takoj nasledni par nad njimi odmre...
ker na naslednjem paru se delajo pr men ženski cveti in sta lista čist ql.....
Vonj Uspeha -=o ~ ~ ~
ja klični listi tak odpadejo sam nevem zaka pol še tista dva nad njimi?
Quote:
Ni pa nobene panike-lepa je.
hwala za kompliment
Ni pa nobene panike-lepa je.
hwala za kompliment
Vonj Uspeha -=o ~ ~ ~
mam nov problem, in sicer gre za isto rastlino, sam da tokrat so listi močno povešeni čez dan .... jz mislim da ji zmankuje hrane in jo bo treba presadit v večji lonc..aja rastlina je vlka 33cm
Vonj Uspeha -=o ~ ~ ~
meni se zdi vredu tvoja rastlina
lp! PONOVNO JZ zanima pa me če je kj narobe da na rastlini spodnje liste porežem stran...saj zmankuje hrane (rastlina je prevelika) torej ali bi to slabo vplivalo na mojo rastlinco al ne? ali je to potrebno storiti? pa koliko listov lahk odrežem?
tnx
tnx
Vonj Uspeha -=o ~ ~ ~
nc ne rezat...pust da dela....