Svetski kup u fuzbalu
-
ganja_farmer
Re: Svetski kup u fuzbalu
jst tud direkt iz gostilne:D sem 5 laških uniču, da jih nou mladina dobila u roke:D se počutim supr, k vem da sem naredu eno dobro stvar za mladino:D drgač pa zakon italija:D ta zidan se pa vid kaj ma u glav:D beton:D
Osebna fotogalerija
-
OriginalGanjata
Če je pa iz geta....
Man who go to bed with itchy ass wake up with sticky fingers.
Quote:
EJ ZIDAN GA JE ŠE PREMALO RUKNO
ČE BI MENE NEKDO ZGRABO ZA POŠKODOVANO RAMO PA ME POL ŠE ZAJEBAVAL BI GA NAKLOFTAL KO PIKSNO
Poškodovano ramo... minil je kakih 5 sekund predn mu je stisnu čelno. Pa karkoli, nima kaj čelne zabijat na tekmi. karkoli sliši. Stadion ni ulica in svaka čast sudji , da ga je izključu.
EJ ZIDAN GA JE ŠE PREMALO RUKNO
ČE BI MENE NEKDO ZGRABO ZA POŠKODOVANO RAMO PA ME POL ŠE ZAJEBAVAL BI GA NAKLOFTAL KO PIKSNO
Poškodovano ramo... minil je kakih 5 sekund predn mu je stisnu čelno. Pa karkoli, nima kaj čelne zabijat na tekmi. karkoli sliši. Stadion ni ulica in svaka čast sudji , da ga je izključu.
Sej sm vedu ..jebem ti pedre...ne sicer tko gladko k sm mislu pa vseen...
Sam tale Zidan je pa res en "Kmet"....zadna tekma,finale....pa tkole..bumbar
Sam tale Zidan je pa res en "Kmet"....zadna tekma,finale....pa tkole..bumbar
Šta ima
pa še njegova zadna tekma je.k tak baje nebo več špilau
Don*t drink and drive , smoke and fly:D
-
sticky
pa sprejem pri predsedniku francije danes.. prav vidlo se je, kako mu je bed modelu
sam je pa maher ni kaj
btw a kaj veste kaj mu je makaronar odlomu, da ga je tolk iz tira vrgu. js sm slišal eno tako vaško priæo, da ga je ozmerjal s teroristom (ker je Alžirskega porekla). ajde da slišim kaj vam ptiček poje
sam je pa maher ni kaj
btw a kaj veste kaj mu je makaronar odlomu, da ga je tolk iz tira vrgu. js sm slišal eno tako vaško priæo, da ga je ozmerjal s teroristom (ker je Alžirskega porekla). ajde da slišim kaj vam ptiček poje
Nism čist zihr, sam baje mu je reku "non ce la fai piu" (ne moreš več)... in je Zizuju zavrel
Ps: Nism 100%, da je res to rekel, deluje pa logično
Ps: Nism 100%, da je res to rekel, deluje pa logično
weedindeed