PAG ostal brez vode
-
ganja_farmer
PAG ostal brez vode
Si predstavljate da bi na pagu gojil:D? pa da vode zmanjka:D? ta bi bla pa huda ja:) bojda da že 3 mesce ni deževalo:S
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_...&tokens=pag
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_...&tokens=pag
Osebna fotogalerija
Re: PAG ostal brez vode
Pri nas pa 2 meseca...pa kaj. Se že znajdemo.
Folk mi pravi, da mam probleme s travo, bravo, itak mam problem, kadar kupim je predrago...
-
sticky
pizda, js nevem kdo je bolj fukjen!? turisti, ki hodijo zapravljat gore denarja v državi z eno najnižjih kakovosti turistične storitve, al hrvaški turistični delavci, ki se obnašajo, kot, da so turisti tam zaradi njih in ne oni zarad turistov
ampak folk je tolk omejen, da bo drugo leto vseeno šel nazaj dol.
doživel sem izpad vode v sicer orenk banana republiki, a tolko se že zavedajo pomena turizma, da niti en turistični objekt ni ostal brez vode. hrvatarji pa so se šele zdaj, ko jim kuzla že fajn v rit skače, zmigal in bojo poizkušal zadevo nekak omilit
hehe sicer pa vrjamem, da bi prej konoplja našla vodo na pagu kot oni lenuhi tam dol
ampak folk je tolk omejen, da bo drugo leto vseeno šel nazaj dol.
doživel sem izpad vode v sicer orenk banana republiki, a tolko se že zavedajo pomena turizma, da niti en turistični objekt ni ostal brez vode. hrvatarji pa so se šele zdaj, ko jim kuzla že fajn v rit skače, zmigal in bojo poizkušal zadevo nekak omilit
hehe sicer pa vrjamem, da bi prej konoplja našla vodo na pagu kot oni lenuhi tam dol
sticky,nebi mogel bolj praviln onapisat
hrvaška je izredlo lepa dežela...ampak ne grem tja dol.
iz principa.zarad hrvatov
hrvaška je izredlo lepa dežela...ampak ne grem tja dol.
iz principa.zarad hrvatov
weedindeed
-
sticky
pa sej niti ne zato ker so hrvati. ampak zato, ker tik ob morju jem zmrznjene japonske lignje, katere preplačam na polno, ker so kobajagi sveži, pa še kurac palac mi z skremženim ksihtom, salmonelasto tatarsko omako prinese. tle je men point, ne v nacionalnosti!
jest sredi Sahare nisem bil niti minute brez sveze pitne vode, tudi iz tuša .
Tko da, pač hrvaška, kaj pa folk rine dol, sami seb naj pripišejo, sej vedo, kakšna je kakovost storitev.
Aja, pa Sticky prav imaš.
Se spomnem pred 3 leti ko sem nazadnje bil tam, sva na plaži za patetične lignje in ene male čevape z enim malim pivom skupaj z drago plačala 6 K Sitov (Medveja) . Da ne bo pomote, to je bil en plastični kafana bar.
Ne, hvala, da ne omenjam, kako so cene tauhanja navili, opremo moreš pa še vedno iz parkplaca en kilometer vstran sam tovorit, ponavadi pa je ne moreš niti oprat niti pustit pri njih, ker ali itak nimajo placa, ali pa imajo eno malo leseno hiško. Čoln pa ena stara guma, kasirajo pa več kot na Rdečem morju, kjer te Dive center pride iskat v hotel, vse ti znosijo na ladjo, pijačo maš zastojn na ladji, pa še vse pospravijo pa porihtajo opremo.
Jebeš CRO počitnice.
Tko da, pač hrvaška, kaj pa folk rine dol, sami seb naj pripišejo, sej vedo, kakšna je kakovost storitev.
Aja, pa Sticky prav imaš.
Se spomnem pred 3 leti ko sem nazadnje bil tam, sva na plaži za patetične lignje in ene male čevape z enim malim pivom skupaj z drago plačala 6 K Sitov (Medveja) . Da ne bo pomote, to je bil en plastični kafana bar.
Ne, hvala, da ne omenjam, kako so cene tauhanja navili, opremo moreš pa še vedno iz parkplaca en kilometer vstran sam tovorit, ponavadi pa je ne moreš niti oprat niti pustit pri njih, ker ali itak nimajo placa, ali pa imajo eno malo leseno hiško. Čoln pa ena stara guma, kasirajo pa več kot na Rdečem morju, kjer te Dive center pride iskat v hotel, vse ti znosijo na ladjo, pijačo maš zastojn na ladji, pa še vse pospravijo pa porihtajo opremo.
Jebeš CRO počitnice.
"better to rule in Hell, than serve in Heaven"..
tauhaš? jaz sem tudi parkrat zakon je
sticky : mene na hrvaški vse moti,od nacionalnosti do tega kar si ti opisal
weedindeed
pag dole se še mi zdi najbolše stara novalja tam je tak bol topla voda
Don*t drink and drive , smoke and fly:D
Quote:
Zanimiv.Mene pa ne mot nč ker se ne poglabljam v njih kaj so in kaj niso in nism nč drgač sprejet kot rečmo v neki Italiji,Nemčiji, Srbiji itd.
Mogoče že z tem k jih ne maraš daješ piko na i za konflikt....
Zanimiv.Mene pa ne mot nč ker se ne poglabljam v njih kaj so in kaj niso in nism nč drgač sprejet kot rečmo v neki Italiji,Nemčiji, Srbiji itd.
Mogoče že z tem k jih ne maraš daješ piko na i za konflikt....
Šta ima
-
sticky
ma dej ne bluzi.
no.. mogoče si povedal bistvo. vendar nanj gledaš z narobnega zornega kota.
glej, nism js tam, da se bodo oni počutl dobr, oni se bojo lahk pol jesen počutl dobr, ko bojo kune štel. do takrat se pa js morm dobr počutit, neglede na mojo nacionalnost, miselnost in vse ostalo. js mam keš v žepu za zapravt ne oni. kupec is de madafakin king. upam, da je to jasno zdej.
btw naši tudi niso dost boljši. portorožka plaža je baje zdaj ðabe, sam skret ti pa zaračunajo wtf??
no.. mogoče si povedal bistvo. vendar nanj gledaš z narobnega zornega kota.
glej, nism js tam, da se bodo oni počutl dobr, oni se bojo lahk pol jesen počutl dobr, ko bojo kune štel. do takrat se pa js morm dobr počutit, neglede na mojo nacionalnost, miselnost in vse ostalo. js mam keš v žepu za zapravt ne oni. kupec is de madafakin king. upam, da je to jasno zdej.
btw naši tudi niso dost boljši. portorožka plaža je baje zdaj ðabe, sam skret ti pa zaračunajo wtf??