ne, bi pa šel, sam ko je pa TOOOOOLLLLLLKKKKK drago, da to misel kr pokopljem. Še za australce, z katerimi sem se pogovarjal, je bilo predrago.
Lp,
PAG ostal brez vode
Re: PAG ostal brez vode
"better to rule in Hell, than serve in Heaven"..
Quote:
jaz pa mam ful željo it gor na sever...je baje ful lepo gori =D skandinavija...pa za turiste je ful vredi poskrbljeno...že bil kdo gori?
Pejt raj na Islandijo.Baje je čist odfukana od folka do pokrajine na en tak good way.Velik sm podebatiral z različnim folkom o njej pa tut sam ene plane delov na izi.
V skandinavijo se splača it če maš potovalca tm enkrat ta cajt.
jaz pa mam ful željo it gor na sever...je baje ful lepo gori =D skandinavija...pa za turiste je ful vredi poskrbljeno...že bil kdo gori?
Pejt raj na Islandijo.Baje je čist odfukana od folka do pokrajine na en tak good way.Velik sm podebatiral z različnim folkom o njej pa tut sam ene plane delov na izi.
V skandinavijo se splača it če maš potovalca tm enkrat ta cajt.
Šta ima
islandija more bit tud zelo lepa ja...mene posebej privlačijo gejzirji in vrelci z vročo vodo
LiveSTONED
Quote:
Da ne govorimo o njihovih naravnih lepotah..tolko lepih deklc kot sem jih pa tam videl na kupu....FAK! in to same bjondice hehhe
Da ne govorimo o njihovih naravnih lepotah..tolko lepih deklc kot sem jih pa tam videl na kupu....FAK! in to same bjondice hehhe
weedindeed