Mit, legenda ali avantura pa pol
-
sticky
Re: Mit, legenda ali avantura pa pol
eh pomoje je kr bismarck tale dedek z nasadom, pa je mogu mal antipropagando uvajat
sicer pa izredno delikatn topic...
quicktip: če bi js mel tak nasad marihuane, sigurno nebi bil srečen, ko bi tole temo ugledal na forumu. tak, da v bodoče mogoče nebi bilo odveč premislit, preden kaj napišemo. anede
sicer pa izredno delikatn topic...
quicktip: če bi js mel tak nasad marihuane, sigurno nebi bil srečen, ko bi tole temo ugledal na forumu. tak, da v bodoče mogoče nebi bilo odveč premislit, preden kaj napišemo. anede
-
OriginalGanjata
Dvomim da ma tale kmet internet..če seveda obstaja...za naslednič bom tvoj nasvet uposteval
Man who go to bed with itchy ass wake up with sticky fingers.
Malo bolj podrobno.... Gre za ene 20-30 sadik lepo skupaj vsajenih. Deda je star ene 60 let. Je industrijska in namenjena za proizvodnjo krem. Se pa gospod ukvarja z alternativnim zdravljenjem (bioenergija in podobno).
Jst mam pa rešpekt pred gojenjem ker fotr vse kepe v radiju 30km pozna tk, da ni to moje področje. Kakih pametnih placov ni. Avgusta je pa kr naprej policijski helikopter u zraku.
Jst mam pa rešpekt pred gojenjem ker fotr vse kepe v radiju 30km pozna tk, da ni to moje področje. Kakih pametnih placov ni. Avgusta je pa kr naprej policijski helikopter u zraku.
http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=50078
-
OriginalGanjata
pol je pa res mit busted....no z veseljem pa bi bral o kakem novem...pustolovščin nikol ni preveč
Man who go to bed with itchy ass wake up with sticky fingers.
tut pri meni je policijski helikopter skor vsak drugi dan v zraku in to prav pripiči,pol pa se lepo spusti nad jaso in počas kroži,pol pa dalje.Ni prijetno...
<baphomet>
<baphomet>
the walley of sylvania
cajti k so bli nasadi u kuruz so mim sam benz nucajo debili
Quote:
to ti mislš...vrjem da pomoje najdejo kr nekj iz zraka
to ti mislš...vrjem da pomoje najdejo kr nekj iz zraka
najdejo, najdejo brez skrbi.
A bolj na kurac mi gredo razni balonarji, zmajarji,... ti najdejo pol pa ukradejo. Policiji je pač job iskat.
A bolj na kurac mi gredo razni balonarji, zmajarji,... ti najdejo pol pa ukradejo. Policiji je pač job iskat.
Zapustil Konopljo.org dne 9.5.2007
se strinjam Messo,jebi ga pač opravljajo svoje.
the walley of sylvania