PS - postopek sušenja
Re: PÿS - postopek sušenja
zdjle sm dol iz ekrana dau in morm rečt da zgleda da je delval
Edit: minil je pa 6ur in deset minut
lp
Edit: minil je pa 6ur in deset minut
lp
Avešunokao.
2 fena 15 cm stran...verhi v eni plehnati kastroli... preverjeno najbols... v 20 min suho...brez dodatnih vonjav pečice
stuf vržeš v štumf pa s fenom greješ pa bo drgač pa pečica pri 150 no go raj na 50 pa pet minut več
Enjoy what is natural
jst kr kišto odprem od kompa pa notr obesm..skoz je topl pa skoz piha 1-2dneva pa je suho (only 4 samples)
Quote:
Korenine oz. koreninski sistem ki se še drži biljke potem v bani sperem z najmrzlejšo vodo kar je in jih pošteno obrišem tako da je korenina suha in ne teče po biljki, ki jo s koreninami vred obrnem in dam sušit.
no jaz sn dans posekal prvi DC iz balkona. v loncu je rastlo od aprila... korenine in zemlja sta eno.
Korenine oz. koreninski sistem ki se še drži biljke potem v bani sperem z najmrzlejšo vodo kar je in jih pošteno obrišem tako da je korenina suha in ne teče po biljki, ki jo s koreninami vred obrnem in dam sušit.
no jaz sn dans posekal prvi DC iz balkona. v loncu je rastlo od aprila... korenine in zemlja sta eno.
Cannabis~Researcher
-
botanicarka
pa saj sploh ne rabiš več lonca za prst
a s teh korenin boš vrvi delal?
a s teh korenin boš vrvi delal?
Odlično, vidiš da znaš.
Zdaj pa malo otresi zemljo, kolk je še je in pol speri korenine v bani. no vsaj jaz tak delam... pa mi je fajn.
Lp
Zdaj pa malo otresi zemljo, kolk je še je in pol speri korenine v bani. no vsaj jaz tak delam... pa mi je fajn.
Lp
Zapustil Konopljo.org dne 9.5.2007
messo, glavno da ti je fajn.
jaz zdaj nimam več kaj za nared (hmm kaj ne vidiš da tam odzadaj že visi brez korenin:) ...in mislim da mi nebi blo fajn če bi poskušal otrest in sprat ter ostalo dodatno delo. raje pustim mal dalje v kozarcu kot pa da se jebem s tem tresenjem/pranjem/brisanjem... vsakemu svoje
hehe ...ta druga DC ima lonec-korenine
jaz zdaj nimam več kaj za nared (hmm kaj ne vidiš da tam odzadaj že visi brez korenin:) ...in mislim da mi nebi blo fajn če bi poskušal otrest in sprat ter ostalo dodatno delo. raje pustim mal dalje v kozarcu kot pa da se jebem s tem tresenjem/pranjem/brisanjem... vsakemu svoje
hehe ...ta druga DC ima lonec-korenine
Cannabis~Researcher