MOÈERADOVEC
MOÈERADOVEC
Moj deda že ves teden kuha šnops.
Najprej s črešenj, pol s hrušk, zdaj še iz sliv. In meni že ves čas roji po glavi, da bi spodaj, tam ko vun teče, obesil za rep enga močerada-živega, baje potem izloči nek strup s kože in šnops je odlično halucinogeno začinjen.
Če ima kdo kake izkušnje stem, predvsem pa kakega močerada naj se čimprej javi.
Ni zajebancija, resno mislim.
http://24ur.com/bin/article_print.php?id=2008471
Lp
Aja šnops bo kuhal še samo kakih pet dni.
Najprej s črešenj, pol s hrušk, zdaj še iz sliv. In meni že ves čas roji po glavi, da bi spodaj, tam ko vun teče, obesil za rep enga močerada-živega, baje potem izloči nek strup s kože in šnops je odlično halucinogeno začinjen.
Če ima kdo kake izkušnje stem, predvsem pa kakega močerada naj se čimprej javi.
Ni zajebancija, resno mislim.
http://24ur.com/bin/article_print.php?id=2008471
Lp
Aja šnops bo kuhal še samo kakih pet dni.
Zapustil Konopljo.org dne 9.5.2007
-
ganja_farmer
Re: MOÈERADOVEC
Messino:D ti sam pojdi v hosto pa hodi okoli potoka, pa boš sigurno našel kakega močerada, jst vem k dosti hodim po hosti, da jih zmeri puno najdem, in tud če bi šu zdej v hosto bi ga skor sigurno našu:) k vem kje se nahajajo:P
Osebna fotogalerija
Messino idi lepo na sprehod po gozdu in pozorno opazuj okoli po tleh in mogoče boš mel celo srečo in naletel na kakšnega,ker v tem času jih je ogromno,vsaj v moji okolici.
Sam pa z tem nimam izkušenj poznam pa človeka,ki je parkrat že delal močeradovec.
Dosti sreče pri iskanju in če ti rata previdno z doziranjem.
pa lp
<baphomet>
P.S.-no vidim,da si že dobil odgovor od GF-a:)
Sam pa z tem nimam izkušenj poznam pa človeka,ki je parkrat že delal močeradovec.
Dosti sreče pri iskanju in če ti rata previdno z doziranjem.
pa lp
<baphomet>
P.S.-no vidim,da si že dobil odgovor od GF-a:)
the walley of sylvania
Če kdo najde kakega lepega živega mu povrnem pošteno in še sam ga pridem dvignit.
Lp
Lp
-
ganja_farmer
hu:D škoda da nisi prej reku k sem bil v hosti zravn placa kjer jih ponavad po 5 najdem:) no če bom šu še kej v hosto ti sporočiM:) Drgač pa bom tud jst kuhal šnopc zdej nasledne mesce:P tak da se ne mudi najbolj:D
lp
lp
Osebna fotogalerija
pr nas je blo to popularno par let nazaj, zdej pa že dolgo nism nič slišu o tem
pazite se društva proti mučenju živali. baje če zvohajo, da delaš močeradovc, se ti ne obeta nič lepega. sm jih pa včer vidu ene 5-10 ko sem bil na sprehodu (močeradov, da ne bo pomote).
No zdaj ko veste da je povpraševanje, ga vzemite če ga vidite.
Lepa nagrada .
Lepa nagrada .
a res nimaš nobene hoste alpa potoka kje v bližin?
ja mam valda...
samo me je strah klopov, al pa medveda, al pa kake kače da me ki pikne, pa še žabe so okoli potokov,...
samo me je strah klopov, al pa medveda, al pa kake kače da me ki pikne, pa še žabe so okoli potokov,...