zgodni fantje in dekleta:D
Re: zgodni fantje in dekleta:D
tole obema vela k nam quotala - prebrala sm gor tok tega da bog pomagi... sam mam dost druzga dela in tm k je čez 100 strani pač nemorm prebrt...žou..
drgač pa ekran mam dejansko u kurcu (če ne vrjamš, šit hepens)- kar pa ne pomeni da bi se zdej neki neumno kle delala zarad TEGA ... bvz...
pa če mislš da si nabijam poste se motš - meni se za status na forumih tok jebe k za pršice (torej - nič!) ker sem bla na enem forumu 1 leto, napisala pa 30 postou... prebrala sm pa use kolker je blo u moji moči...
lp.
drgač pa ekran mam dejansko u kurcu (če ne vrjamš, šit hepens)- kar pa ne pomeni da bi se zdej neki neumno kle delala zarad TEGA ... bvz...
pa če mislš da si nabijam poste se motš - meni se za status na forumih tok jebe k za pršice (torej - nič!) ker sem bla na enem forumu 1 leto, napisala pa 30 postou... prebrala sm pa use kolker je blo u moji moči...
lp.
[*zivljenje zajemaj z veliko zlico - nikoli neves kdaj bo skleda prazna*]
-
ganja_farmer
zakaj ne narediš potem tukaj enako? 30 postov na 1 leto:)?
Vse kar te zanima že piše:)
Vse kar te zanima že piše:)
Osebna fotogalerija
baaaa boš vidla kok se ti jebe za pršice k jih boš dubila v fazi cvetenja.
P.S.a maš ekran kot predmet u kurcu al sliko.ce mas sliko nared print screen pa sm prlep da vidm
P.S.a maš ekran kot predmet u kurcu al sliko.ce mas sliko nared print screen pa sm prlep da vidm
helou, matr je tle notr fajn, kake so kej temp. uzuni ?
Enjoy what is natural
-
ganja_farmer
bravo agnes sam pomoje je to da si ti še pokonc, ne pa da si se tak zgodi vstala
Osebna fotogalerija
15:43!
zdej sm v fakin dilemi .... agnes ka si ti shemale .. enkt ženska drugič tip ? ne moreš da vrjameš
zdej sm v fakin dilemi .... agnes ka si ti shemale .. enkt ženska drugič tip ? ne moreš da vrjameš
shemale ja