Ak-47 Serious seeds growlog
Re: Ak-47 Serious seeds growlog
zanimivo :>
lakho mogoče mal opišeš ta vonj za osebne reference k se do zdej še nism am vzel da bi mel deci kak specifičn vonj. mogoče bl "kisli", "grenkast"? :>
lakho mogoče mal opišeš ta vonj za osebne reference k se do zdej še nism am vzel da bi mel deci kak specifičn vonj. mogoče bl "kisli", "grenkast"? :>
vam so se skisali in zgrečili mozgani. al ste pa mutiral u pse... magar morske. oni dobr vohajo
DEATH BEFORE DISHONOR!
mofo vonja ne znam opisat, pač mi diši kot moški od cannabisa. Taki specifični vonj imajo.
Pozdravljeni
Pozdravljeni
Lepo je zrastel mogoče bi bilo boljše če ga mal več pognojiš
Konoplja.org
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
Rasta11 zakaj pa tako misliš? Saj sploh ne poznaš osnovnih pogojev ki jih imam za rast.
pobrani novi poganki za klone, za določanje spola
drug AK47
pobrani poganjki za klone za določanje spola
Pozdravljeni
pobrani novi poganki za klone, za določanje spola
drug AK47
pobrani poganjki za klone za določanje spola
Pozdravljeni
Ena slikica motherplanta za pobiranja klonov (saj dokler se ne ugotovi spol rastline)
eye of the rising sun
No se mi porodila ena zamisel, pa me zanima če je kdo že kdaj kej podobnega probal. na eno sorto AK sem dal gor nastavek druge vrste konoplje. Rad bi naredil kaj podobnega koker se da z sadnimi drevji. No tukaj so 2 slikci da boste približno vidli kaj sem naredu ....
Če ima kdo kakšne izkušnje s čim podobnim naj prosim pove.
Pozdravljeni
eye of the rising sun
No se mi porodila ena zamisel, pa me zanima če je kdo že kdaj kej podobnega probal. na eno sorto AK sem dal gor nastavek druge vrste konoplje. Rad bi naredil kaj podobnega koker se da z sadnimi drevji. No tukaj so 2 slikci da boste približno vidli kaj sem naredu ....
Če ima kdo kakšne izkušnje s čim podobnim naj prosim pove.
Pozdravljeni
pa misleš da se ti bo prjel tole?
dvomim. mislim, možno da ti rata, če ti super
sam,bomo vidl
weedindeed
Mišljenje ni grešenje. Mislim da teoretične možnosti so, kolk so pa kej praktične bom pa sprobu. Če ne bo ratalo, bom pa še poskušal later ko dobim kakega moškega, pa bom experimentiral malo.
Pozdravljeni
Pozdravljeni
semizdi da sm nekje brav da jemeu en model 4 različne vrste na eni bilki tk da vrjetn se da.a si uporabu ksne preparate...da se lazi prime
medved a obvladaš to tehniko cepljenja al si to zdej prvič cepu? Če obvladaš se bi znalo kaj prijet, sej pr vinski trti je enaka zadeva