zidarji
Re: zidarji
hoj
Teraso pravis, kako teraso, ali lezi na tleh na zemlji ali je na zidovju, kok velik akok dolga siroka in debela.
Ce jo mislis dat na zemljo rabis neki podlage prod pa te scene pa ravo globino pol pa lohka opaz naredis in zalijes.
Ce pa je na zidovju pol pa rabis opaz pa armaturo pa zalijes zaliti je simpel.
Hm,.. mal bolj tocn napisi ker res dvomim da ne znas zalit plate k to je pa res odtrocje lahko.Drgac pa ti lohka povem koko se dela te reci pa bos kak popoldne sam naredu rec, mal se bos spotil sam bos mel pa zaston.
bodi priden
p.s. res mi ni jasn kka fora je tole
Teraso pravis, kako teraso, ali lezi na tleh na zemlji ali je na zidovju, kok velik akok dolga siroka in debela.
Ce jo mislis dat na zemljo rabis neki podlage prod pa te scene pa ravo globino pol pa lohka opaz naredis in zalijes.
Ce pa je na zidovju pol pa rabis opaz pa armaturo pa zalijes zaliti je simpel.
Hm,.. mal bolj tocn napisi ker res dvomim da ne znas zalit plate k to je pa res odtrocje lahko.Drgac pa ti lohka povem koko se dela te reci pa bos kak popoldne sam naredu rec, mal se bos spotil sam bos mel pa zaston.
bodi priden
p.s. res mi ni jasn kka fora je tole
- Lacna-Pljuca
Fora je, da poha in se mu zato ne da delat
a mam prou?
a mam prou?
jst sem bil v tem biznisu, tko da vem kako se stvari dela. za nasvete se da zment, sam delat pa ne morm zarad poškodbe.
evo, mike bo delovodja pa par se nas javi za fizikalijo.
namest placila padajo verhi, ce si za
namest placila padajo verhi, ce si za
You Fuck With The Bull You Get The Horns
-
ganja_farmer
ah raje kako pivce bi bolj pasal pri fizikaliji sam potem te zna to draži pridt koker če bi delavce naroču
Osebna fotogalerija
farmer se vid da si dolenc... men bi tut pacalo kako pivce še bol pa kak špricar s cvičkm. lol sm res cviček je najbolje.
Quote:
on je verjetno mislu,da bi blo končano do nekje konca 2007.
s tako hitrostjo kot se bomo mi lotil,bodo še naši vnuki zidal
on je verjetno mislu,da bi blo končano do nekje konca 2007.
s tako hitrostjo kot se bomo mi lotil,bodo še naši vnuki zidal
weedindeed
kaj k ti si tut norc na cviček ?