Eksorcizem, pijavke in psihični vampirizem
Re: Eksorcizem, pijavke in psihični vampirizem
ker ljudje hodjo k vedezevalkam ko se nekomu odfrčka
DEATH BEFORE DISHONOR!
Quote:
stric je zbolel čez 3 mesce.
stric je zbolel čez 3 mesce.
weedindeed
Recimo tole, ko ti pa nekdo pove preteklost, pa te sploh ne pozna...tole je pa tudi neka znanost, baje se to celo po očeh vidi; sm, če malo pomisliš, sj vbistvu človekovo osebnost lahko oceniš že samo po tem, ko vidiš kako hodi...
Folk mi pravi, da mam probleme s travo, bravo, itak mam problem, kadar kupim je predrago...
Razloš malo o tem da lahko človeka vidiš po tem kako hodi ?
Me osebno zanima
Me osebno zanima
Quote:
Ljudje s kmetov noge dvigujejo višje, ker so tam pogosto kamni na cesti, to ti je ze osnova na kateri zgradis profil žrtve, ki se sprehaja
Ljudje s kmetov noge dvigujejo višje, ker so tam pogosto kamni na cesti, to ti je ze osnova na kateri zgradis profil žrtve, ki se sprehaja
DEATH BEFORE DISHONOR!
Quote:
Me osebno zanima
Sori, ne morm...ne znam kk bi ti razložil. Je pa tako, da ima vsak človek poseben način hoje, ki pa se sklada s človekovo osebnostjo...to lahko samo sam vidiš, opazuj malo, pa boš videl da je res
Me osebno zanima
Sori, ne morm...ne znam kk bi ti razložil. Je pa tako, da ima vsak človek poseben način hoje, ki pa se sklada s človekovo osebnostjo...to lahko samo sam vidiš, opazuj malo, pa boš videl da je res
Folk mi pravi, da mam probleme s travo, bravo, itak mam problem, kadar kupim je predrago...
Ma delte no, to je kr neki.
Zame je to en navadn šarlatizem. Jest zaupam sam sodobni znanosti ki temelji na utemeljenih dokazih!
Drgač glede hoje so pa tut mobitele delal take, da če ga kdo ukrade začne piskat ker ima drugačno hojo.
Sam se ni obnesel. Zej si pa predstavlite da začneš šepat al pa da si pijan al pa fest spržen, ko bi to zgledal, k bi se skos alarem navijov!
Zame je to en navadn šarlatizem. Jest zaupam sam sodobni znanosti ki temelji na utemeljenih dokazih!
Drgač glede hoje so pa tut mobitele delal take, da če ga kdo ukrade začne piskat ker ima drugačno hojo.
Sam se ni obnesel. Zej si pa predstavlite da začneš šepat al pa da si pijan al pa fest spržen, ko bi to zgledal, k bi se skos alarem navijov!
znanost nima odgovora na marsikaj
Let The Force Be With You
Slej ko prej jih bo našla
če ji bomo pustili oz. če jih bomo sploh iskali...
You Fuck With The Bull You Get The Horns