utrgano
-
Stari uporabnik #161
utrgano
Kepi so čist znorel-ne sam u LjZadnjič grem na drink u en lokal, pa uletita pilicajka pa policaj not, grta ven, se čez 5s vrneta direkt k naši mizi (3 punce), pa zahtevajo dokumente. pa kam hodmo u šolo, pol pa men zatežijo če mam kej pr seb, pa zakaj kadim tobak (rečem, da je bolj racionalno-poceni). Me sred lokala preišejo (torbico, žepe, prešlata me). Pa gresta. Takoj za njima pa uleti en tip, se usede zravn, mi uzame tobak-potegne.Se dela pijanga pa pra v da b morli za janšo volit ker un je za legalizacijo (čeprav ni, ampak je združena lista). Pol pa potegna iz žepa travo (1g v povinil vrečki) pa mi reče naj zvijem. Js pa čist popizdim če je nor, da so bli glih kepi tu pred 10s naj gre. Pa reče model smo pa tko skup! pa BIL JE KRIMIČPS regledali so sam nas drugega folka ničTreba je bit ful previden pa dobr skrit..LP
-
Stari uporabnik #156
Re: utrgano
U pizdarija. Bjork, in kaj če bi ti zvila travo pred njim? Kaj bi ti naredu? In zakaj je mel sploh s sabo? JS čist nč ne štekam...lp
-
Stari uporabnik #90
Jst (ce bi sklepu da je krimic) bi vzel mobič ven in ga prjavu plavim !
-
Stari uporabnik #161
Ma same pizdarije so.Brez skrbi, do, ko si enkrat zapisan pr kepih (da so te že dobl z gandžo), neb niti poštudiral na kak mobi, pa dab koga prjavu.A misliš, da kepi ne poskušajo kaj podtaknit?!Ko so nas enkrat dobil, so rekl, da so našli za grmom blizo nas travo kao, da je naša, sam smo odločno zanikal.
-
Stari uporabnik #156
Al sta pa naslednji varianti:1) ti bi zvila, začela kadit, ponudla prjatlci, in HOPLA!! omogočanje uživanja!2) tip je glih za vogalom enem zasegu in hotu na hitr enga spušit.. priložnost te dela tatu.lp.ps. ampak v prvem primeru res ne vem.. ker je on prvi, ki je omogoču uživanje... čudne so te fore.
-
Stari uporabnik #236
No kr ne morm verjet kake fore...ce smo ze glih na tem cope glih k... boli za mal trave. Zanima jih vec (vsaj krimice), bolj tezijo uniformiranci. Pa se to ce te dobi sam ugasnes pa fuknes pa je... No vsaj pr nas je tak. men se do zdej noben ni delu pizdarije pa so me ze dobl. Brez veze panicart. neki je pa res, da pa tud js ne odobravam kadik v kaficu.
-
Stari uporabnik #226
Ja prvo kar je če si zapisan pol ti zmeram morijo, ma če se peleš zvečer v avtu te takoj scat pelejo, če pa nisi ti pa dost nemorjo, mal naumnga se morš narest.
-
Stari uporabnik #161
Jasn, da se jim ne gre sam zarad mal trave, ampak tud zarad tega ful zatežijo. U bistvo te pa pol na policiji silijo dab povedu (takrat se morš neki orng zlagat) ke si dobo-njem je cilj dobit dilarje, če pa sam kadiš si pa tud potencijalni kandidat da dilaš, še posebi, če ti najdejo mal več k en al pa dva grama.Mogoč so nas pa hotl sam mal prestrašit. Sam je pa brezveze,da to delajo na takem mestu.LP
-
Stari uporabnik #585
Temu se rece "posebne metode in sredstva". Ce zvijes in ponudis prascu za kadit si napravil kaznivo dejanje "omogocanja uzivanja". Stvar je povsem legalna, na sodiscu se ne mores zgovarjat da ti je policaj sam dal substance. To je ista fora kot pred letom underkover prasec bajkerjem prodal kilo horsa.