Kako narediti nekaj svojih semen
Re: Kako narediti nekaj svojih semen
aha, ja saj to bom tudi naredil.Bom ubil dve muhi na en mah.
Tako ali tako nisem reden kadilec.
Sanyo: ja sem že dobil travo s semeni.
Mimogrede: Semena bodo potem zrela nekje na začetku oktobra ane. No saj bom videl.
lep pozdrav
Tako ali tako nisem reden kadilec.
Sanyo: ja sem že dobil travo s semeni.
Mimogrede: Semena bodo potem zrela nekje na začetku oktobra ane. No saj bom videl.
lep pozdrav
Jaz pa tako rečem ! Vaja dela mojstra!
tukaj je ena iz med osemenjenih blueberry rastlin
macro seed
F5 berry semena
primerjava; odzgoraj blueberry (F5 generacija) ...in odspodaj nova linija Blockberry (blockhead X blueberry)
..obe sorti sta že na testiranju
pred kratkim je bla aktualna poroka med Bubblegum (levo) in F-13 (desno)
F-13 odspodaj
macro seed
F5 berry semena
primerjava; odzgoraj blueberry (F5 generacija) ...in odspodaj nova linija Blockberry (blockhead X blueberry)
..obe sorti sta že na testiranju
pred kratkim je bla aktualna poroka med Bubblegum (levo) in F-13 (desno)
F-13 odspodaj
Cannabis~Researcher
lepo to lepo ... vidim da še vedno na polno "delaš" tapravo sorto
keep up the astonisihng work!
keep up the astonisihng work!
weedindeed
-
masterblaster
Uff,sej ma čist rdeče peclje ,tale tvoj F 13!Nice!Tota je una k je bla na revegu,al ti vse tk fino barvajo!?Drugač pa
Xyz kje mas krizance med dc in f13 I want to see
tisti F13 ded je bil sterilni (brez cvetnega praha)...tak da tale partikularni projekt se je potopil
Cannabis~Researcher
škoda, bi blo zanimivo vidit rezultate
nisem še resno delal semen, do sedaj je blo še vse narejeno "po nesreči", zdej bom naredu whitewidow×whitewidow, da bom mel svoja semena, zbral sem najboljšega deca in najboljšo mamo (uporabil bom dve mame) pa sem nekje prebral da se po več generacij to spremeni v "domačico" zdi se mi da je to napisal sloskank nekje....ni mi čisto jasno to.... zakaj? ali pa če je blo že napisano to v tem topiku naj kdo reče "je že blo napisano" k se mi full ne da iskat za brezveze
nisem še resno delal semen, do sedaj je blo še vse narejeno "po nesreči", zdej bom naredu whitewidow×whitewidow, da bom mel svoja semena, zbral sem najboljšega deca in najboljšo mamo (uporabil bom dve mame) pa sem nekje prebral da se po več generacij to spremeni v "domačico" zdi se mi da je to napisal sloskank nekje....ni mi čisto jasno to.... zakaj? ali pa če je blo že napisano to v tem topiku naj kdo reče "je že blo napisano" k se mi full ne da iskat za brezveze
uuu sem ze nekako najdu odgovore, sicer so v angleščini in je blo treba ene par bolj strokovnih izrazov pogledat v slovar
še link če še kerga prasca zanima http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=26677&page=1
še link če še kerga prasca zanima http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=26677&page=1
no lepo da ti je samemu uspelo priti na željeni cilj
...ker če sam iščeš potem si dosti več zapomniš
...ker če sam iščeš potem si dosti več zapomniš
Cannabis~Researcher