[Vodič] - Izdelava vegi boxa
Re: [Vodič] - Izdelava vegi boxa
ac/dc adapter z nastavljivo napetostjo. alpa kakšn polnilc od telefona (sam je ponavad mal nižja voltaža - manj obratov). kaj takega:
se mi niti ne sanja kako naj priklopim taka dva ventilatorja
https://www.cool-pc.org/cgi-bin/b2cshop.cgi?action=showproddetail&id=1408&cat=22
na ta tvoj adapter
https://www.cool-pc.org/cgi-bin/b2cshop.cgi?action=showproddetail&id=1408&cat=22
na ta tvoj adapter
plants growing out of my ass
jao jao
porežeš stran konektorje, olupiš 1cm žice na obeh, povežeš skup vse črne (od adapterja in ventov) in rdeči žici z ventov (alpa tisto kar je +) na črno z belo črto z adapterja, vtakneš v vtičnco pa dela
ko pasulj
porežeš stran konektorje, olupiš 1cm žice na obeh, povežeš skup vse črne (od adapterja in ventov) in rdeči žici z ventov (alpa tisto kar je +) na črno z belo črto z adapterja, vtakneš v vtičnco pa dela
ko pasulj
vegi box je končan...zdej pa sm naletu na težavo pri načrtu za box za flowering.
use to mam pod stopnicami in recimo:
not bi mi šow box 75x60x180cm pole pa rata problem da enodelnih vrat nebi mogu odpirat ker se butnejo v strop, saj je tam bolj nizek zaradi stopnic...
no in nevem kira vrata bi dau al na harmoniko al kaj bi mi vi svetovali...
a bi meu lahko mogoče samo črno-belo folijo čez???
Že vnaprej hvala za odg....
LP
use to mam pod stopnicami in recimo:
not bi mi šow box 75x60x180cm pole pa rata problem da enodelnih vrat nebi mogu odpirat ker se butnejo v strop, saj je tam bolj nizek zaradi stopnic...
no in nevem kira vrata bi dau al na harmoniko al kaj bi mi vi svetovali...
a bi meu lahko mogoče samo črno-belo folijo čez???
Že vnaprej hvala za odg....
LP
ma ja, kr folijo daj čez. Pazi pač na to, da bo svetlobno izoliran, to je pomembno pri cvetni fai
ja to zna bit kar jeba da pri delu kjer "prihajaš" not v vegi box narediš svetlobno zatesnitev. ni kar tako
plants growing out of my ass
no potem če lahko dam kar folio pa ni velik problem...v sobi je samo 1 majhno oknce in to na strani kjer je zadnja dska boxa....
Hvala za odgovore
LP
Hvala za odgovore
LP
pa nared tako, da se vrata na dol odpirajo, če neveš kaj mislm pa povej, bom naredu eno fotko
Enjoy what is natural