semena - malo za splošno izobrazbo
Re: semena - malo za splošno izobrazbo
ok tnx pol bom pa kupu WW
Green House Seed
Vaše mnenje? Nekam sumljivo poceni so...
Vaše mnenje? Nekam sumljivo poceni so...
LOAD BONGS, NOT GUNS
Kaj pa ima kdo kakšen seznam sort ki jih lahko sekaš že pred semptembrom saj bolj pozne nemorem sadit??
lp
lp
Ima kdo kakšne izkušnje z Outdoor mix-i semen. V enem paketu je 40semen od Sensi-seeds, različnih sort, stane pa 40eu. Kako se to kaj obnese ??
ewo, še link: https://www.seedboutique.com/store/product_info.php?products_id=253
ewo, še link: https://www.seedboutique.com/store/product_info.php?products_id=253
to je isto kot če gojiš domačo ~ itak neveš kaj gojiš :S
Konoplja.org
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
Izobrazevalna in poucna stran o nasem najljubsem zeliscu
Res je to,da ne veš kaj gojiš, veš pa, da ti raste roža, ki ima dobro genetiko. Pri domači pa imaš vse možnosti, lahka je fajna, glupa,vijola, sativa, avtoflower. Kot bi odpiral bonboniero, nikoli ne veš kaj dobiš.
Lp
Lp
-
Gost
Zdravo!
Rad bi naročil semena in sem gledal na spletni strani
www.SEMENA.SI
Gledal sem predvsem feminizirana semena in sicer: BIG BANG, THE CHURCH. Bila so kar poceni---10 semen--30€.
Zraven je pisalo---outdoor-1000g/m2. To se mi je zdelo kar veliko.
Zanima me ali je že kdo imel te sorte in kako se obnesejo.
Ter ali ti lahko iz teh 20 feminiziranih semen postanejo vse rastline ženske??
Najlepša hvala za odgovor
Rad bi naročil semena in sem gledal na spletni strani
www.SEMENA.SI
Gledal sem predvsem feminizirana semena in sicer: BIG BANG, THE CHURCH. Bila so kar poceni---10 semen--30€.
Zraven je pisalo---outdoor-1000g/m2. To se mi je zdelo kar veliko.
Zanima me ali je že kdo imel te sorte in kako se obnesejo.
Ter ali ti lahko iz teh 20 feminiziranih semen postanejo vse rastline ženske??
Najlepša hvala za odgovor
Ja lej, če so feminizirana potemtakem že morajo zrasi ženske, v najslabšem primeru boš dobu hermiče. Pa še to je po eni strani dobro, ker boš na tak način dobil spet nova feminizirana semena.
-
Gost
Jaz sem nov v tem.
Kako zgledajo hermiči? A je dobro za kadit? Ko posušiš hermič, je videt da ni ženska?
A je možno, ko piše 1000g, da res dobiš tolko?
sadil bi pa v sredini aprila.
Kako eni že sedaj sadite? Jaz sem enkrat tudi tako zgodaj, pa mi je že ful majhna začela cvetet in potem sem dobil ful malo gramov.
A mislite,da so ti 2 semeni -THE CHURCH IN BIG BANG(feminized) bolše kot eary misty ki sem jih imel lani
Kako zgledajo hermiči? A je dobro za kadit? Ko posušiš hermič, je videt da ni ženska?
A je možno, ko piše 1000g, da res dobiš tolko?
sadil bi pa v sredini aprila.
Kako eni že sedaj sadite? Jaz sem enkrat tudi tako zgodaj, pa mi je že ful majhna začela cvetet in potem sem dobil ful malo gramov.
A mislite,da so ti 2 semeni -THE CHURCH IN BIG BANG(feminized) bolše kot eary misty ki sem jih imel lani