Hmmm ... cepljena marihuana?

Debate o vsem, peskovnik.
Stari uporabnik #198

Hmmm ... cepljena marihuana?

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #198 »

FOAF je reku, da je nekje bral, da lahko v casu cvetenja zapicis v steblo inekcijo, vanjo pa raztopis speed al pa X, pa pol zadeva kao prehaja v ganjo ... A je to teoreticno sploh mozno?------------------A joint a day keeps the doctor away! :)
Stari uporabnik #30

Re: Hmmm ... cepljena marihuana?

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #30 »

GRRRRRR, kakšne pa so stvari...X pa to GRRR.. Žal nisem še srečal tega nespametnega početja in ga tudi ne priporočam še manj pa odobravam... Cepitev ganje ja, injeciranje ganje pa BLAAAAH...
Stari uporabnik #198

Okej, Hobby, tvoje mnjene je cenjeno in vzeto naznanje Sej nisem mislu dejansko tega pocet, ker jest sem tud precej proti sintetiki. Natural is best!------------------A joint a day keeps the doctor away! :)
Stari uporabnik #335

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #335 »

pol pa ne govor grdih stvari
Stari uporabnik #464

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #464 »

to teoreticno ni mozno pa tut ce bi blo kemija ni za nas. saj zame ne no. pa sicer a si ze kdaj slisal da lahko vbrizgas nekaj v rastlino?? ce bi ze hotu dat to v rastlino bi slo mogoce le ce bi s tem zalival(rastlina dobiva snovi vase skozi korenine). ajdp.s. nema bolje medicine, nego đole fine
Gost

Post deleted by BiobEE

Odgovor Napisal/-a Gost »

Stari uporabnik #198

Ma, dober pridelek je brezveze uničt s čimerkol. Sej jest sem tud za naravno, sam mi je pa FOAF reku, da je neki slišu o tem, pa se mi ni zdel glih verjetn, pa sem kle topic odpru. No, zdej mi je jasn, da to ni možn. Probavu pa itak da nebi, mislm, cel let se trudiš, pol pa eno kemijo gor nafukaš, maš stroške, pol se ti pa za finish se posuši. Brezveze.------------------A joint a day keeps the doctor away! :)
Stari uporabnik #552

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #552 »

To so čiste neumnosti.Po tej logiki bi konopljo zalival z rastopino Lekadola, da bi ti joint nižal vročino, ko boš imel angino.Tudi tisto cepljenje ni dokazano, da kaj pretirano pomaga, če si pa začetnik pa s tem preseravanjem lahko zafuraš čist OK rastlino.Peace!!
ganja_farmer

Odgovor Napisal/-a ganja_farmer »

no kaj mislite na to:)? haha:D

p.s. čokoladni piškotki so dhe best, sticky mislim da je biu tvoj recept:)
Osebna fotogalerija
sticky

Odgovor Napisal/-a sticky »

keri recept to? vem, da sem limal enkrat, samo kje si ga videl, pa nevem.

pa dons ste vsi nekam nostalgicni..
Odgovori