Dokumentarci in resnica
-
Carlos_Mencia
Re: Dokumentarci in resnica
Quote:
Dobro je vse to vedeti, ampak najbolje je potem iti svojo pot in furati to kar te veseli.
+ plačuj davke in položnice, pa si zmagal
Dobro je vse to vedeti, ampak najbolje je potem iti svojo pot in furati to kar te veseli.
+ plačuj davke in položnice, pa si zmagal
roflz boflz.... vsi ti dokumentarci ki vas 'razsvetljujejo' ZOMG.... vas 'nategujejo'...
Zdrav razum in bistra pamet pa bo bolje kot če celo življenje gledaš tele vaše dokumentarce. Jezzus sej ste k babica... k gleda Oprah.
THINK ABOUT IT.
Zdrav razum in bistra pamet pa bo bolje kot če celo življenje gledaš tele vaše dokumentarce. Jezzus sej ste k babica... k gleda Oprah.
THINK ABOUT IT.
DEATH BEFORE DISHONOR!
ne zdej to vzet k da vse slepo verjamem vse kar vidim in slisim samo da je proti sistemu.tako kot sem napisal, pogledas in pretehtas dokaze in si ustvaris svoje mnenje.tako kot pravis, zdrav razum in bistra pamet,ampak moras pogledat z vseh zornih kotov ki so ti na razpolago.si pogledal katerega od teh dokumentarcev o katerih govoris?
edit:ni pene,carlos:)
edit:ni pene,carlos:)
You Fuck With The Bull You Get The Horns
blody pogledal sem vse.
fantje... ovrednotit morte svoje zivljenje ... in to ne boste nardil tko da boste pogledal 5 dokumentarcev... ampak it takes effort and a few years.... ko boste mel dovolj beasic knowledga how this universe works... pol boste počas dobil filing what to do around here...
njoy
fantje... ovrednotit morte svoje zivljenje ... in to ne boste nardil tko da boste pogledal 5 dokumentarcev... ampak it takes effort and a few years.... ko boste mel dovolj beasic knowledga how this universe works... pol boste počas dobil filing what to do around here...
njoy
DEATH BEFORE DISHONOR!
fantje važn da smo zdravi in da je Amerika u pizdi!
Agnes se strinjam z teboj da amerika prihaja k nam...
@carlos: če bi internet kontrolirali nebi mel ti zdaj te filme na disku ko maš:)... riperjov,hackerov,crackerov tega nebi blo več...
@ALp: vem zgodovino interneta.
@carlos: če bi internet kontrolirali nebi mel ti zdaj te filme na disku ko maš:)... riperjov,hackerov,crackerov tega nebi blo več...
@ALp: vem zgodovino interneta.
ob filme bomo pa še prehitro tko da grem prec neki gledat
DEATH BEFORE DISHONOR!
Nategovanje s strani dokumentarcev? Čak mal. Meni so vsaj dali neko informacijo, kaj se s svetom v bistvu sploh dogaja. Zakaj je tako v pizdi in to.
Kaj je nategovanje v Zeitgestu in podobnih ne vem.
Še leto nazaj sem bil popolni privrženec EU-ja. Fuck that now.
Je pa popolnoma druga zgodba sama resnica, ampak dobro je pa vedeti vsaj temeljne laži, na katerih temelji ta svet. Boš vsaj lažje dojel in spoznaval resnico, kajne?
Spoznavanje smisla itd. je čist drugo kot gledanje teh dokumentarcev, se čist strinjam.
Amerika pa je v pizdi z razlogom, da bodo lažje mentalno zasužnjili ljudi. Itak so že čisto brainwashed.
In ja, EU je dvojček ZDA.
Kaj je nategovanje v Zeitgestu in podobnih ne vem.
Še leto nazaj sem bil popolni privrženec EU-ja. Fuck that now.
Je pa popolnoma druga zgodba sama resnica, ampak dobro je pa vedeti vsaj temeljne laži, na katerih temelji ta svet. Boš vsaj lažje dojel in spoznaval resnico, kajne?
Spoznavanje smisla itd. je čist drugo kot gledanje teh dokumentarcev, se čist strinjam.
Amerika pa je v pizdi z razlogom, da bodo lažje mentalno zasužnjili ljudi. Itak so že čisto brainwashed.
In ja, EU je dvojček ZDA.
js mislm da ma agnes povezavo z "ljudmi iz ozadja" ker nas hoce prepricat da je to bs in da on vse ve
I always tell the truth. Even when I lie.