elektronska cigareta
-
masterblaster
Re: elektronska cigareta
Quote:
a ni žaba?
kdo pije? kdo plača? Problem človeštva
pijejo vsi ,ampak na koncu vsak dobi račun
a ni žaba?
kdo pije? kdo plača? Problem človeštva
pijejo vsi ,ampak na koncu vsak dobi račun
Quote:
haha
mal se obnaši pa bo vse ok.
uf replaya pa nisem vidla ..in če ne..bom spet vidu črno belo al kaj? Kva maste vi tle zaene vzgojne ukrepe ej.. me že ni več ...in vas bom pustu....LAÆNE!!
haha
uf replaya pa nisem vidla ..in če ne..bom spet vidu črno belo al kaj? Kva maste vi tle zaene vzgojne ukrepe ej.. me že ni več ...in vas bom pustu....LAÆNE!!
Quote:
Quote:
haha
ti pa tut sm v težave rineš.ta forum je namenjen pogovoru o konoplji in o drugih stvareh ne pa za ugotavljanje spola!!!
P.S. pa še anonimen je!
Quote:
haha
ti pa tut sm v težave rineš.ta forum je namenjen pogovoru o konoplji in o drugih stvareh ne pa za ugotavljanje spola!!!
P.S. pa še anonimen je!
resnično ...kot bi rekel škorc... tema je popolnoma izgubila "rdečo nit"
prosim naj bodo bodoči posti samo v zvezi s temo in brez enačenja z nizko'
prosim naj bodo bodoči posti samo v zvezi s temo in brez enačenja z nizko'
Cannabis~Researcher
torej a kej smrdi ta cigareta? al je tastless/odorless?
DEATH BEFORE DISHONOR!
Verjetno je, saj nima dima, samo nikotin sprošča, podobno kot vaporizator. Razen, če ima kakšne dišave ipd. Se motim?
Folk mi pravi, da mam probleme s travo, bravo, itak mam problem, kadar kupim je predrago...
-
cookie
Ah... Navadte se sam travo kadit, pa naute mel problemou... Pa še keš vm bo ostal
edit: pa ne mislt, da ne morte nehat... če odvisniki nehajo z opijati, loh tut vi z nikotinom
cooks...
edit: pa ne mislt, da ne morte nehat... če odvisniki nehajo z opijati, loh tut vi z nikotinom
cooks...
meni tudi grozno izgleda tole na baterije
Vsak naj počne to, kar mu paše. Jz vem da bom puhu dokler mi bo sedl pa mi tega NOBEN ne bo prepovedu! Life is to short
peace**
peace**
Growing is legal. Don´t believe the cops...
-
Smartsmoker
Quote:
Verjetno je, saj nima dima, samo nikotin sprošča, podobno kot vaporizator. Razen, če ima kakšne dišave ipd. Se motim?
Ni res. Ima dim, 60-70 stopinj C, okus ima po elektronskih cigaretah .
Kmalu bodo na voljo tudi arome kot npr čokolada, kava, mentol, jabolko, malbolo, zelišča (
) in še druge.
Ni res. Ima dim, 60-70 stopinj C, okus ima po elektronskih cigaretah .
Kmalu bodo na voljo tudi arome kot npr čokolada, kava, mentol, jabolko, malbolo, zelišča (
) in še druge.