Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
Živjo, mene pa zanima, imam 3 indike (enake vrste) stare 1 mesec, zakaj imam ena zelo močan vonj, drugi dve ga pa ga skoraj nimamta?
hvala za odgovor
Lp
hvala za odgovor
Lp
@bules - ni blema pa tud problem ni glede temperature 14*C
@sensi - ene sorte dobijo takoj vonj ene pa ne ..
@sensi - ene sorte dobijo takoj vonj ene pa ne ..
-
rastaman69
Koncno sm kupu vlagomer dans, za 15€ v conradu, je digitalni pa se termometer ma zravn
Zdej me pa zanima,ce lhk napisete se 1krat, kaksna ej idealna vlaga, ker trenutno ne najdem nikjer na forumut ega podatka.
Js mam ob prizgani luci 53% vlago pa 21stopinj, ob ugasnjeni pa se nevem kok je.
Zdej me pa zanima,ce lhk napisete se 1krat, kaksna ej idealna vlaga, ker trenutno ne najdem nikjer na forumut ega podatka.
Js mam ob prizgani luci 53% vlago pa 21stopinj, ob ugasnjeni pa se nevem kok je.
fLaShAtTaCk [* Let`s GO teKKnO!! *]
vlaga vegi da je nad 50 je ok
cvet pod 50
daj un ventilator bol dalec od rozic. ne tok direkt.
cvet pod 50
daj un ventilator bol dalec od rozic. ne tok direkt.
DEATH BEFORE DISHONOR!
Pozdravljeni!
Naredil sem omaro višine 1.6 metra no in cvetenju in vegi.
omara ima mere :1*2 metra.Zdaj pa me zanima kaj priporočate odločam se med 250 W HPS kitom in pa 400 W HPS kitom.Notri mislim imeti white widow zdaj pa me zanima koliko mislite da bi jih lahko imel notri?V koliko l loncih in pa ali morm nujno začeti v majhnih in nato presajati ali lahko enostavno začnem v normalnih in jih imam notri do konca?(hps mislim imeti za vegi in cvetenje,mislite da bi s tem kaj narobe)
Hvala
Naredil sem omaro višine 1.6 metra no in cvetenju in vegi.
omara ima mere :1*2 metra.Zdaj pa me zanima kaj priporočate odločam se med 250 W HPS kitom in pa 400 W HPS kitom.Notri mislim imeti white widow zdaj pa me zanima koliko mislite da bi jih lahko imel notri?V koliko l loncih in pa ali morm nujno začeti v majhnih in nato presajati ali lahko enostavno začnem v normalnih in jih imam notri do konca?(hps mislim imeti za vegi in cvetenje,mislite da bi s tem kaj narobe)
Hvala
yo
skuna a jas to narobe vidm al mas u ta desnm loncku not 2 rozi ?
skuna a jas to narobe vidm al mas u ta desnm loncku not 2 rozi ?
Let the positive vibes reach and teach you...
In pa ali je za super scrog primerna sorta white widow?
Agnes,aha bom jutr dau mal bol stran,js sm pamislu da je fajn da cim bol po njih piha 
uncle_bud ne vids prov, sej eno bom tak presadu v drug loncek, sam jih morm kupt jure, zdej k so tak mejhne so pa lhk v enm
uncle_bud ne vids prov, sej eno bom tak presadu v drug loncek, sam jih morm kupt jure, zdej k so tak mejhne so pa lhk v enm
fLaShAtTaCk [* Let`s GO teKKnO!! *]
skuna pohiti s presaditvijo ker se bojo prepletle korenine...
3, 2, 1 in - nasvidenje, Zemlja!