travian
-
Carlos_Mencia
Re: travian
ne saj jas tud nisem v klanu, niti nisem bil, sem pa odigral par zamenjav pri enem klanu in nekaj hudo kvalitetnih mixov (W&B4Life). neprimerljivo s publicom folk misli, da so to kr ene buče v prazno. ko pa malo bolj pogledaš stvari v detajle, se notr skriva ogromno. enim je to, v zda recimo, služba. resna služba, full time job.
Quote:
ne saj jas tud nisem v klanu, niti nisem bil, sem pa odigral par zamenjav pri enem klanu in nekaj hudo kvalitetnih mixov (W&B4Life). neprimerljivo s publicom folk misli, da so to kr ene buče v prazno. ko pa malo bolj pogledaš stvari v detajle, se notr skriva ogromno. enim je to, v zda recimo, služba. resna služba, full time job.
frend je šel na quakecon (verjetno veš kaj je to) z enim klanom. (u96d)
fullpenzion v hotelu ki stane okol 90$ na dan, zraven so imeli managerja ki jim je kupaval use kar so hoteli, plus tega so še zmagali in domov je prišel bogatejši z vsem denarjem in opremo ki jo je dobil za cca 800k takratnih SIT.
ampak, vseeno ne hvala. raje malo manj denarja, pa ne-geek
frend je šel na quakecon (verjetno veš kaj je to) z enim klanom. (u96d)
fullpenzion v hotelu ki stane okol 90$ na dan, zraven so imeli managerja ki jim je kupaval use kar so hoteli, plus tega so še zmagali in domov je prišel bogatejši z vsem denarjem in opremo ki jo je dobil za cca 800k takratnih SIT.
ampak, vseeno ne hvala. raje malo manj denarja, pa ne-geek
weedindeed
ejga Ganja_farmer, a maš ti un račun k so vsa naselja poimenovana po sortah trave? edn je tud durban poison? na trojki
-
ganja_farmer
jaz sem še iz časov CS 1.6 in prej... tud klan (kao) smo se šli. neke vrste akcija za penzioniste
glede traviana pa sem videl, da ga v cyber caffeju v KP večkrat "nažigajo". Nonstop pa igrajo WOW... So vsi ko eni zombiji (oh my god, they don't have any life at all ) So pa vsi fejt fantje...
glede traviana pa sem videl, da ga v cyber caffeju v KP večkrat "nažigajo". Nonstop pa igrajo WOW... So vsi ko eni zombiji (oh my god, they don't have any life at all ) So pa vsi fejt fantje...
kdo pravi da css ni hitra spila
ce igras proti top teamom npr Sk- gaming http://www.sk-gaming.com/
mors bit pa prekleto hitr
ce igras proti top teamom npr Sk- gaming http://www.sk-gaming.com/
mors bit pa prekleto hitr
Let the positive vibes reach and teach you...
Ce igra kdo www.thecrims.com nj javi z uspešno ekipo sm osvojo 2x prvo mesto v slo Sicer je pa zlo podobna igra k travian je večina klikanje samo če neveš igrat si lahko 24/7 gor pa neboš nikam prlezu
Kaj nam bo svoboda govora ce noben ne slisi!?!