Kolkrat kadite?
Re: Kolkrat kadite?
to tut odvisno al bo indica al sativa:D če bo slednja bota pomoje max dva...
če bo pa indica pol pa jih bom pržo nonstop...
kaki bed je to ko moreš vedno kupit da lahko kadiš...dost mam tega majkemi zadn čas da si zalavfam svoj grow pol pa ne bo več skrbi kje kdaj pa kak dobit staff če mi bo zraslo gor 20g bom več kot zadovoln
-
JamaicanPearl
pr men je glih obratno, sative so mi take bol za cez dan medtem ko mi indice pasejo zvecer predn grem spat
If you want peace, prepare for war !
ja jz skadim ene 2g na tedn
Quote:
pr men je glih obratno, sative so mi take bol za cez dan medtem ko mi indice pasejo zvecer predn grem spat
Meni so pa skor najboljši hibridi v prid sative...ko mi je fajn bit high pa še da mi malo grejo mravljinci po telesu danes zvečer bo že nekaj padlo spet...mi kolega prpele iz mbja neko skuno
Meni so pa skor najboljši hibridi v prid sative...ko mi je fajn bit high pa še da mi malo grejo mravljinci po telesu danes zvečer bo že nekaj padlo spet...mi kolega prpele iz mbja neko skuno
4 do 5 jointov na dan, čez vikend tudi več. Z občasnimi tednskimi pavzami, ko dilerju zmanka robe.
Eden takih tednov sledi... JEBEMU!
Spet bom nasikan
Eden takih tednov sledi... JEBEMU!
Spet bom nasikan
A friend in need is a friend indeed.
A friend with weed is better.
A friend with weed is better.
-
MysticMan
dajte mi growerji povedat koliko ste skadili preden ste gojili svoje in koliko po tem ko ste imeli svoj staf
sprašujem zato ker me zanima kako bo z mano po prvi žetvi
sprašujem zato ker me zanima kako bo z mano po prvi žetvi
-
JamaicanPearl
hahahaha.
ja nevem, usi so rekli da kao bojo kadili isto ko zdej, sam a veš ko maš 1x svoje je drugač
ker pač je skos tam ?! hahahaha.
Definitivno skadiš več če si grower, kot pa če kupuješ, razn če maš ful odvečnega denarja
ja nevem, usi so rekli da kao bojo kadili isto ko zdej, sam a veš ko maš 1x svoje je drugač
ker pač je skos tam ?! hahahaha.
Definitivno skadiš več če si grower, kot pa če kupuješ, razn če maš ful odvečnega denarja
If you want peace, prepare for war !