Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
Kupi pač neko za rastline. Skor usaka je vredu, razn če ni podn od podna (na tako dvomim da boš naletu).
Mislm da manjka en post od liona....
Razumem kako je treba klone gnojit in dodajat boosterje, ker sem tudi jaz prebrala tiste hesi urnike. Razumem tudi da moram bilke iz semenk gnojit po 14 dneh ali več. Zanima me pa samo kako je z dodajanjem boosterja in powerzyma od hesija, ker to nista gnojili in se mi zdi, da bi jih lahko prej dodajala kot po 14 dneh ali mesecu.
Torej kdaj po vašem mnenju je čas za dodajanje boosterja in powerzyma od hesija?
Hvala če boste odgovorili prav na to vprašanje.
Razumem kako je treba klone gnojit in dodajat boosterje, ker sem tudi jaz prebrala tiste hesi urnike. Razumem tudi da moram bilke iz semenk gnojit po 14 dneh ali več. Zanima me pa samo kako je z dodajanjem boosterja in powerzyma od hesija, ker to nista gnojili in se mi zdi, da bi jih lahko prej dodajala kot po 14 dneh ali mesecu.
Torej kdaj po vašem mnenju je čas za dodajanje boosterja in powerzyma od hesija?
Hvala če boste odgovorili prav na to vprašanje.
Trava je za kadit...
Mi lahko kdo to objasni..spodaj je slika, na kaj mislim..sem pazu da ni sm preveč zalivu pa premal..pa vseeno se suši..res je pa da prej nism meu ventija..zdej sm ga pa dau da piha..ampak temp. ni šla nikol čez 25 stopinj..ka bi lahko blo?
http://i243.photobucket.com/albums/ff190/b_raw/DSC00355.jpg
http://i243.photobucket.com/albums/ff190/b_raw/DSC00355.jpg
Danes sem presajala majhne rastlinice okrog 20cm pa se mi je zlomilo stebelce.. je še kakšna možnost da raste naprej? kaj narediti?
Še neki me zanima, ka ko daš vzkaljene semenke u zemlo lahk daš pol kr pod lučko (mam 75w varčno žarnco)!!!!!!!!!
AJA pa še to kak obrneš da je kalček dol ane, ko daš u zemlo????
Pa nesmejo bit prozorni lončki ane.
Hvala za ODGOVOR!!!!!!
AJA pa še to kak obrneš da je kalček dol ane, ko daš u zemlo????
Pa nesmejo bit prozorni lončki ane.
Hvala za ODGOVOR!!!!!!
-
herbman
Ja daš jih kr pod lučko.
Obrneš ga s kalčkom dol.
Pa nesmejo bit prozorni lončki.
Obrneš ga s kalčkom dol.
Pa nesmejo bit prozorni lončki.
Je zelo narobe če zalivaš lubice z supervit-om že od samega začetka?(semenke)
The best drugs are made by nature.
hashi, ne vem kje in kako si zlomla steblo, ampak nasplošno se v enem dnevu poberejo in jim čist paše
Mazohistične rože pač
The newb is back.
a gdo ve kje bi lahk dubu kake poceni semena ali pa za majhen denar? pa da bi usaj 1 uspelo???
npr. cannabis shop ima kr neko zbirko eary semen za 20e,dobis pa big bang semena za 25e (feminizirana). ce pa še ti je to prevec,pa newem,upaj a bos kje v kaksnem paketu najdo x semena,pa tisto posadi.