vaš INDOOR
Re: vaš INDOOR
Zjutraj sm jih spral s čisto vodo pa pogledam dans zvečer not pa so hvalabogu use prišle k sebi. Pa še do zdej nevem kaj je blo narobe zalit jih pa nism pozabu
Ja, luknjice so vsepovsod. Pa tut v celotni rasti do zdej nism meu problemov s tem. Očitno so se soli začele nabirat not pa zemla več ni bla prave ph vrednosti alpa kaj takega...
drenažo se s kamni naredi(na dno lonca daš plast kamnov), da voda lepše odteka... tak da tak ko si reko, pH se je porušo skoraj 100% (ajde 98,7%). če maš še šanso, presadi, spodaj kamenje nasipaj pa nebo problemov.
Hašiš.
Presaju nebi, ker niti nimam loncev takih več. Drgač pa če se ph poruši po hmm...dveh mescih ni panike...ko se bo naslednjič porušo bom že kadil robo
aja pol pa ni blo to... mogoče so se kake soli nabrale not alpa da sm mogoče res res pozabu zalit, čeprav ni blo neki neki suho.
Če bi pozabil zaliti nebi bilo problema. Pri meni so večkrat listi povešeni bili ob jutrih in sem samo zalil. Do poldneva je rastlina bila pokonci in popolnoma zdrava.
Evo še jaz pokažem moj zaključek prvega indoor growa.
Vrsta: Skunk special
Light: 250W HPS
Time: 65days flowering
Vem, da sem še vedno posekal kakšen teden prehitro a žal so me v to prislili 1 majski prazniki, ker me nebo doma in ni nobenega, da bi za njih skrbel
Še 2 fotke preden sem jih dal sušiti. Ko bo posušeno sporočim koliko sem dobil in mogoče še kakšna slika več
Vrsta: Skunk special
Light: 250W HPS
Time: 65days flowering
Vem, da sem še vedno posekal kakšen teden prehitro a žal so me v to prislili 1 majski prazniki, ker me nebo doma in ni nobenega, da bi za njih skrbel
Še 2 fotke preden sem jih dal sušiti. Ko bo posušeno sporočim koliko sem dobil in mogoče še kakšna slika več