Ask old farts a question
Re: Ask old farts a question
mene pa zanima kam morm kej prklopt da bo ventilator delau:
kontakti od leve proti desni: ozemljitev, nula, faza, sej je vse narisan
sej se mi je zdel sam usen raj preverm kt pa da uničm kej.
Prav ali ne? PP mi je dans skalil, mam namen nardit si nekaj semen. Večino sem si že prebral muči me sam to, če lahko sedaj ,ko je kalček zunaj preklopim na vege cca 2 ali 3 tedne(ali je potrebno več), in potem kr preklopim na cvetenje=
Quote:
Prav ali ne? PP mi je dans skalil, mam namen nardit si nekaj semen. Večino sem si že prebral muči me sam to, če lahko sedaj ,ko je kalček zunaj preklopim na vege cca 2 ali 3 tedne(ali je potrebno več), in potem kr preklopim na cvetenje=
je vega ok al je potrebno več!! a lohk kdo pove PROSIM LEPO
je vega ok al je potrebno več!! a lohk kdo pove PROSIM LEPO
-
MysticMan
če ti zapaše lahko daš že zdaj na cvetenje tko da ne razumem zakaj ne bi bilo 2-3 tedne dovolj..dovolj za kaj v bistvu?
nekje sem bral da ko osemenjejuješ da bolš da rožo čim bolj prilagajaš normalnim pogojem brez nekih hitrih postopkov. zato me zanima,drgač vem da lahk gre kr na 12/12
na okenski polici imam eno autoflower vrsto in že cveti.Zaj pa se mi zdi da bi mogo počasi dat v drug lonec.Zanima me če lahko zaradi tega rata hermiæ?
A.C.A.B!