OUTDOOR 2009
Re: OUTDOOR 2009
Quote:
Samo Super Lemon Haze in Red Dragoni so feminizirane, ostala so regular. Sem pa na nekaterih opazil, da so ženske. Našel pa sem tudi enega moškega in ga že prek kakšnim tednom odstranil.
kako ti je pa to uspelo, a niso na vege?
Samo Super Lemon Haze in Red Dragoni so feminizirane, ostala so regular. Sem pa na nekaterih opazil, da so ženske. Našel pa sem tudi enega moškega in ga že prek kakšnim tednom odstranil.
kako ti je pa to uspelo, a niso na vege?
sej se preeflowerji pojavjo po parih tednih
Pizda pr men jih pa par tolk divja da mi ni čist nč všeč, ker bojo po mojem dedi. -.-
The newb is back.
Takole. Pa smo zaključili s sezono 2009 najverjetneje. Toča, rože je dobesedno scefralo in ogulilo.
jap. moje tudi šle gobam za gnojilo.
Pa veselo brisanje mojih objav : ))
lep pozdrav
lep pozdrav
pr nas pa še čakamo da bo začel ropotat
Eh, toča je samo za to ker smo eni prenežni pri vršičkanju, pa pol narava mal popravi. To se vama bo obraslo tako da bo še veselo.
The newb is back.
drugo pa je da je kako neurje pa pade kaka veja gor po rožah ... jaja lani se je zgodlo tak xD pa sn samo reko ajde bok bb
<3 Mary Jane !
To je men že letos, sam mam na srečo neki zaščite okol(laks) tko d se je ke gor ubesla že ene 2x tista palca
So fucking what?!
Quote:
Eh, toča je samo za to ker smo eni prenežni pri vršičkanju, pa pol narava mal popravi. To se vama bo obraslo tako da bo še veselo.
Nevem če.
Nevem če.