OUTDOOR 2009
Re: OUTDOOR 2009
ma bolš neki kt nč ane kva pa veš mogoče bi ti jo pa že jutr kšn spizdu.
evo pa še slika moje odlomlene sative, na sliki polovica bilke, preostala še raste
[image][/image]
[image][/image]
Dva hibridna Passiona:
Že oba zrela toda za ta teden bi nja bilo fajno vreme tako da še pustim do poslabšanja
Sem ga mel pred 2 letoma in je biu čisto vijoličen saj je kao purple varijanta, letos on vijolčni barvi niti sledu. Isto se mi lani zgodilo z Shamanom tako da več nevem če bi kupil kaj od DP...
Že oba zrela toda za ta teden bi nja bilo fajno vreme tako da še pustim do poslabšanja
Sem ga mel pred 2 letoma in je biu čisto vijoličen saj je kao purple varijanta, letos on vijolčni barvi niti sledu. Isto se mi lani zgodilo z Shamanom tako da več nevem če bi kupil kaj od DP...
to ni se zdrelo pusti se kak teden
drugace pa pri samanu je samo 50% bilk vjola
drugace pa pri samanu je samo 50% bilk vjola
police in helicopter search for marihuana ...
bom kr tule zasvinau... že zadnč omenjal in dans spet! Kaj je s tole rožo, če ne dobi rcneja bo crknala v tednu..
[image][/image]
[image][/image]
[image][/image]
[image][/image]
[image][/image]
[image][/image]
mrbit ma pa ful nizk pH, če je prenizk rastlina ne more sprejemat hranil, ker se hranila pri tako kislih tleh ne topijo.
vzem eno pest lesnega pepela pa ga zmešej z vodo, mal ga pa še okol korenin posuj, mrbit se pa pobere.
lp
vzem eno pest lesnega pepela pa ga zmešej z vodo, mal ga pa še okol korenin posuj, mrbit se pa pobere.
lp
A je še s čim drugim možno dvignat?
kurba me jezi, ko je bla lepa roža , ki bo zdj u kurac šla