Euro 09
- Lacna-Pljuca
Euro 09
A kej gledate kosarko? Slovenija je zdaj preko Turkov prisla v 1/4finale in igramo v petek proti hrvatom, ki so v najslabsi formi, potem pa samo se srbe ali ruse... pot do finala se nikol ni bla tako lahka!
Re: Euro 09
Huh jaz se nebi prehitro veselil. Hrvati niti polovico niso pokazali kar imajo. Mogoče jim res do sedaj ni šlo, vendar znajo presenetiti. Če bodo imeli dober dan nebo lahko za naše.
Mislim, da bodo turki imeli lažje delo z grki. Pravtako tudi srbe ni za podcenjevat. Upam samo, da ne fašemo še kakšno novo poškodbo pred finalom, če nam bo res uspelo do tja priti. Že sedaj je naša reprezentanca precej zdesetkana zaradi poškodb.
Mislim, da bodo turki imeli lažje delo z grki. Pravtako tudi srbe ni za podcenjevat. Upam samo, da ne fašemo še kakšno novo poškodbo pred finalom, če nam bo res uspelo do tja priti. Že sedaj je naša reprezentanca precej zdesetkana zaradi poškodb.
- Lacna-Pljuca
Seveda ni nikogar za podcenjevat, ampak vseeno boljs, da smo dobili hrvate in srbe/ruse za naprej, kot direkt francoze, spance ali grke, ki jih bomo dobili sele v finalu
Hrvati igrajo najslabse od prvenstev do sedaj, to vejo tudi sami, zato se pojavljajo take ankete:
Zašto igramo katastrofalno na Eurobasketu?
Repeša loše vodi momčad
22,56%
Jednostavno nemamo potrebnu kvalitetu
43,05%
Mentalno smo loše pripremljeni
15,24%
Neraspoložena vanjska linija
3,72%
Za sada je loše, ali bit æe bolje
12,80%
Nešto drugo
2,62%
ampak po drugi strani so pa hrvati znani po tem, da raje nardijo samomor, kot da poklenejo pred Slovenci, tako da lahko pricakujemo trd boj, ampak jim bomo J...M... tako kot smo Srbom v predtekmovanju.
Hrvati igrajo najslabse od prvenstev do sedaj, to vejo tudi sami, zato se pojavljajo take ankete:
Zašto igramo katastrofalno na Eurobasketu?
Repeša loše vodi momčad
22,56%
Jednostavno nemamo potrebnu kvalitetu
43,05%
Mentalno smo loše pripremljeni
15,24%
Neraspoložena vanjska linija
3,72%
Za sada je loše, ali bit æe bolje
12,80%
Nešto drugo
2,62%
ampak po drugi strani so pa hrvati znani po tem, da raje nardijo samomor, kot da poklenejo pred Slovenci, tako da lahko pricakujemo trd boj, ampak jim bomo J...M... tako kot smo Srbom v predtekmovanju.
-
cookie
men je važn da hrvate nabijemo s čimvišjo razliko. če pol spušimo me boli kurac....
Quote:
men je važn da hrvate nabijemo s čimvišjo razliko. če pol spušimo me boli kurac....
+1
+1
vitamins...T,H,C
-
JamaicanPearl
jaja s tako razliko da bi se jim že norca delali ... ziher si bi zapomnili za kar par let to
<3 Mary Jane !
Quote:
hrvate bomo ziher nabili ... finale pa slovenija:francija z zmago naših
padla moja teorija ... španija, srbija into semi finals, zmaga naših pa še vedno drži (Y)
hrvate bomo ziher nabili ... finale pa slovenija:francija z zmago naših
padla moja teorija ... španija, srbija into semi finals, zmaga naših pa še vedno drži (Y)
<3 Mary Jane !
-
JamaicanPearl