LOKERZ
Re: LOKERZ
Sj mislim da vsi veste zaaj gre ampak vseen.
Sam prjaviš se sevada nucaš povabilo(vas js povabim)
pa nabiraš točke za katere lahk pol dobiš vse od ipod shuffla 64gb pa do macbooka pro tak da se splača!!!!!
Na da lahk dobiš pa tam ene 8 točk max
new ipod shuffle 64gb je pa 400 točk
Sam prjaviš se sevada nucaš povabilo(vas js povabim)
pa nabiraš točke za katere lahk pol dobiš vse od ipod shuffla 64gb pa do macbooka pro tak da se splača!!!!!
Na da lahk dobiš pa tam ene 8 točk max
new ipod shuffle 64gb je pa 400 točk
To sem ze slisal veliko o tem. Ce bos dejansko dobil kaj te lahko prosim ce poslikas in potem tudi jaz sodelujem.
Sky is teh limit.
Sm ti poslov mail Send invite pls
Če še želi kdo pridružiti strani lockerz.com potem beri ta POST.... lockerz.com ni nikakršen virus ali kaj podobnega. Na tej strani zbiraš točke z gledanjem videov , in pa z odgovarjanjem na dnevna vprašanja. Ko zbereš dovolj točk naročiš in dobiš zastonj predmete. Vpišite v youtube lockerz in boste videli....če vaš zanima mi pošljite mail na matejnarobe@gmail.com in jaz vam bom poslal vabilo za stran.
hmm...sliš se zlo zanimiv samo kaj ma LOCKERZ od tega da zastonj pošiljajo ipode pa kompe pa igralne konzole...tuki neki zmrdi..hmmm
Ik rook hennep
ja jz kukr wem oni dobijo placan na wsak wideo 2centa kukr mi je tale razlozu
no kokr je že BLUE reku...radi bi vidl trdne dokaze da vidmo če nas res ne nategujejo...drgač se mi pa fajn zdi..xD
Ik rook hennep
- Lacna-Pljuca
Tut ko imas dovolj tock, mors bit prvi med tisoci, k jo klikne, ko je nagrada "odprta".