OUTDOOR 2009
Re: OUTDOOR 09
no vidis potem se je splacalo spomladi peljat babo na izlet Tisti dan je uzivala ona, ti bos pa celo zimo
točn tko je ko iščeš plac z babo
vitamins...T,H,C
Quote:
Boo a to si delal z alkoholom al z butanom? Zgleda tejsti
z butanom, danes je bilo lepo vreme taste ne pride kaj skoz pri jointu.. samo tisti šok v glavo & telo..
moram se cistega.. heh..
se zdaj mi zvija glavo.. heh 
Boo a to si delal z alkoholom al z butanom? Zgleda tejsti
z butanom, danes je bilo lepo vreme taste ne pride kaj skoz pri jointu.. samo tisti šok v glavo & telo..
-
JamaicanPearl
Matr sej se je kr popravlo vreme. Al jebiga, pr -4 in dežju se ni blo za špilat :]
The newb is back.
-
RaSta_Rainbow
no moj outdoor 09 je končan
zdaj treba še jame pa mau pognojit pol pa drugo let bilke v jamo pa to je to
že dlgo me ni blo gor k sm kar pozabu geslo pa sm se zdej spomlu
zdaj treba še jame pa mau pognojit pol pa drugo let bilke v jamo pa to je to
že dlgo me ni blo gor k sm kar pozabu geslo pa sm se zdej spomlu
1 se je zunaj.. drugac pa so mi tudi pozeble ~2 tedna nazaj na visoko lezecem placu...
-
WeedSeeder
jz bi neki prašu glede sušenja...in sicer doma ne morem sušiti ker bojo starci prec zavohal....zdj na youtubu sm gledu d je en sušiu u kartonasti škatli pa na vsaki strani škatle naredil nekakšno "okence" v škatli pa napeljal žice na katerih so se pozneje sušili verhi....zj me pa zanima če jaz lahko na isti način naredim ampak da bi škatlo pustil na kraju kjer sem sadil ter jo pokril z listjem oz travo tako da bi se zlivala z naravo da nebi bila tako vidna...a bi bilo to možno izvesti???
LP
LP
Motaj, motaj, motaj
- Lacna-Pljuca
jaz jo mam zunaj, poberem v petek
WeedSeeder s tem se obremenjij ko boš prišo tak daleč.V naravi če boš sušil tak po bosansko ko si napisal bi to blo za kurac pol.
Se notri tui gre sušit majnše količine brez da se zavoha ker ponavadi tak gre tisti najhujši vonj po 3-4 dneh odvisno od stufaa pa intezivnosti vonja.Æe pa že ne gre drugače pa posušiš tak da daš kr na direktno sonce,kak pa misliš da to delajo rastafariji ,pač pol malo dlje kjuraš stuff.
Se notri tui gre sušit majnše količine brez da se zavoha ker ponavadi tak gre tisti najhujši vonj po 3-4 dneh odvisno od stufaa pa intezivnosti vonja.Æe pa že ne gre drugače pa posušiš tak da daš kr na direktno sonce,kak pa misliš da to delajo rastafariji ,pač pol malo dlje kjuraš stuff.
A.C.A.B!