TOREJ .....Zdej mi pa povejte če filter .. katerikoli nej bo to to tisti ki ga mas za tobak alpa filter od čikov .. ali sploh kak filter prefiltrira THC ? al je to sam en navadn mit !!
jaz pa pravim da je mit! probal že več x na filter od čikov..tistih za na roke rolat pa normalno seka..več kolegov je tut probalo in pravijo da nima veze kiri filter.mogoče samo malenkost prefiltrira mislim pa da ni to neka potrata.
jaz sem vcasih uporabljal filtre za motanje cigaretov kot vmesni filter in morem rect da je zadetost enaka je pa dim zlo lazji in je bol prijazn za pljucka.
Nevem oprani ste eni čisto... če bi bli filtri od čikov kul se nebi dalo delalo onih filtrov iz kartona ne? al jih brezveze delajo,zaj bo par dehačov tule na forumu najbol pametnih da neute ke noviga izumli le pazite!
Ja ker se filter imenuje po tem kar dela-filtrira škodljive snovi od čika da jih je čimmanj, pri ganji pa nočemo met nič prefiltrirano ali na drugi stran filtra ampak v pljučah =
To razumem da prefiltrira. Ampak ne zadrzi vsega thc-ja, dolocen delez ga gre skozi in je s tem izkoristek manjsi. Ne pa kot eni trdijo, da ne prepusca thcja. Torej tut drugih plinov ne bi smel prepuscat.