tobak..

Uporaba, zloraba, uživanje, posledice, hašišarska parafernalija...
Stari uporabnik #1503

tobak..

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1503 »

high, uprashu bi kaksn tobak uporabljate za jollice pa ce kdo ve ker je najmanj skodljiw un za rolanje al od cikow.. , in ja - vem da obstajajo cistaki.. LP ------------------All we need to do is make sure we keep talking
Stari uporabnik #339

Re: tobak..

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #339 »

Eni se pa res obremenjujejo z brezveznimi stvarmi! Se mi zdi da bo efekt isti al bo to tobak iz West Filter57 in bognedaj najslabsih cigaretov Davidoff.
Stari uporabnik #794

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #794 »

ja meni osebno se zdi, da so jointi dost boljši (po okusu), če daš notri sam tobak, npr.drum, tobak iz normalnih čikov mi smrdi...in mislim, da je tobak za zvijanje manj škodlijiv, ker un tobak v čikih je prepariran z vsemi možnim substancami (ker smrdi 3x slabš in okus ima tak kemikalast), medtem ko pa je tobak za zvijanje po moje ni toliko prepariran..sam to je sam moje mnenje in ugibam.
Stari uporabnik #1331

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1331 »

nč tobaka. je brezveze.
Stari uporabnik #339

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #339 »

Po 5ih letih kajenja zvem da je okus cigareta ki ga kadim "kemikalast". Se mi zdi da je tobak glih ene tolk zdrav kot navadni cigareti... Ne sej ni, ker ma cik okus tak "kemikalast".
Stari uporabnik #794

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #794 »

quote:Originally posted by ZmasterZ:Po 5ih letih kajenja zvem da je okus cigareta ki ga kadim "kemikalast". Se mi zdi da je tobak glih ene tolk zdrav kot navadni cigareti... Ne sej ni, ker ma cik okus tak "kemikalast".ja najprej zvij en joint z tobakom za zvijanje pol pa enega z navadnim čikom in primerjaj. kemikalast 100% (v to kemikalsato skupino pa še posebaj sodijo marlboro lights, ti so 'kemikalsati' že s filtrom kaj šele brez)
Stari uporabnik #1503

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1503 »

quote:Originally posted by watcher:ja meni osebno se zdi, da so jointi dost boljši (po okusu), če daš notri sam tobak, npr.drum, tobak iz normalnih čikov mi smrdi...in mislim, da je tobak za zvijanje manj škodlijiv, ker un tobak v čikih je prepariran z vsemi možnim substancami (ker smrdi 3x slabš in okus ima tak kemikalast), medtem ko pa je tobak za zvijanje po moje ni toliko prepariran..sam to je sam moje mnenje in ugibam. ja enako, men je tud ta za rolanje boljshi sam useen bi rd zvedu ker je najmanj skodljiw, na teh za rolat sploh ne pishe kok katrana pa tega sranja majo not..
Stari uporabnik #1382

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1382 »

najraje motam z lucky strike ultra, skoraj nikoli ne motam z tobakom iz vrečke, ker se mi gnusi. nevem kje ste vidli da raje motaš s tobakom kot pa s čikom. tega pri nas ne dela nihče...sicer pa...postrezi si kar z lakiči alpa kašni phillip morris superlight(samo so malo dragi..)
Stari uporabnik #457

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #457 »

Čaj od mete & melise -> ne smrdi in ma približno prijeten okus&vonj.
Stari uporabnik #328

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #328 »

men tobak prevec gifta! west lajt, super lajt...ubistvu kar je...ne vem no...kva se poglablas sploh?
Odgovori