A lahko?

Debate o vsem, peskovnik.
Odgovori
Stari uporabnik #1771

Re: A lahko?

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1771 »

jasno da lahko, pazi samo da korenin ne počkoduješ preveč. Skoplji malo širši krog in jo z zemjo vred ven vzami.
Stari uporabnik #1382

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1382 »

kot sem ti že na prejšnjem forumu napisal...lahko jo presadiš (pazi korenine)moraš jo presadit na boljši place...da ti je ne bo še kdo tebi našel, pa pjanto moraš zalivat in lahko jo tudi pognojiš (bikova kri), samo če si še "mali" in nimaš pojma...jo raje pusti tam, bo vsaj pravi lastnik mel kaj od nje
Stari uporabnik #1666

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1666 »

Dej ne seri...Pust bilko kjer je, če jo nujno rabiš pa posad svojo...Pizda, če bi bliz mojga nasada hodu bi te kastriru...Men so tko že zihr ene par kil pobral, taki "sprehajalci"...K da je problam svoje posadit...------------------Stay beauiful.
Stari uporabnik #238

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #238 »

quote:Originally posted by Superior:Dej ne seri...Pust bilko kjer je, če jo nujno rabiš pa posad svojo...Pizda, če bi bliz mojga nasada hodu bi te kastriru...Men so tko že zihr ene par kil pobral, taki "sprehajalci"...K da je problam svoje posadit...Točno tako Takih kurb se je treba bolj bat ko pa policajev.
Stari uporabnik #763

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #763 »

Dej ti raj presaji rozce k naravno rastejo okol, tista ganja pa zihr ni sama tm zrasla. Men so lani pizde pobrale skor pol nasada. Sm ze razmislu kako bi kej tm zmonteru da bi jih pobil...
Stari uporabnik #1382

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1382 »

ja, itak da ni prav da komu spljahaš pjante..sam jih tudi imam...in vem da je totalna bala če ti jih spizdijo..sam vi..če bi slučajno kje hodli pa opazli kašno bilko..je nebi spizdli ??jaz jo verjetno bi...sam je itak odvisno od situacije..
Stari uporabnik #1849

A lahko?

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #1849 »

Ucer sm se sprehaju in zagledu ganjo ko rase tam na samem.Zanima me ce jo lahko presedim,ne da bi ji kej naredu???Vlka je manj kot m in nima se vrhov.Ajde!
Gost

Odgovor Napisal/-a Gost »

d n bo teb kšn kej naredu, če te dobi tm šlatat.tud,č jo presadiš,ti ne bo več rasla-se prav bosta imela oba en kurac.a ni boljš, de jo prideš sm mal pošcipat,ko bo ura zrela?! !!!!
Stari uporabnik #491

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #491 »

jah jz ti bom tkole reku....KDOR PRVI PRIDE PRVI MELJE...ce je nebos uzel ti jo bo en drug ce je na tako opaznem mestu...SLOVENCI SMO ZAJEBAN NAROD......

kdo da cim prej uzam pa presad...ker dolgo te nebo cakala....
Stari uporabnik #595

Odgovor Napisal/-a Stari uporabnik #595 »

In reply to:
Pizda, če bi bliz mojga nasada hodu bi te kastriru...

Men so tko že zihr ene par kil pobral, taki "sprehajalci"...

tudi ne priporocam... slovenci smo res zavidn narod, ampak ko te udari bosanska glava (beri:kamen) bos 2ic 3krat premislil, ce hoces met jajca na oko

LP
Odgovori